Παγώνη για Πολάκη: Ξέφυγε ο συνάδελφος – Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με τίποτα

«Βολές» κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε η Ματίνα Παγώνη με αφορμή τα όσα είπε για το ιατρικό ιστορικό της Σίας Αναγνωστοπούλου. Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη «ξέφυγε ο συνάδελφος. Ξέφυγε…».

«Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με τίποτα. Και μάλιστα και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να το πει ο γιατρός» ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη μετά την ανάρτηση Πολάκη στην οποία αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της όταν νόσησαν το 2022 με κορονοϊό.

«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα σχόλια και δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» είπε η κυρία Παγώνη στον ΣΚΑΙ.

«Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» σημείωσε και αποκάλυψε ότι γιατροί έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ