Γερανός “κρέμεται” απειλητικά

Γερανός “κρέμεται” απειλητικά

Ενας γερανός τουλάχιστον 30 μέτρων σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητος. Σε αυτή την περίπτωσή του, όμως, ο κανόνας έχει την εξαίρεσή του.

Πρόκειται για έναν γερανό που έχει στυλώσει τα “πόδια” του σε πεζοδρόμιο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ στο Μαρούσι, τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια.

Ακριβώς δίπλα από το “κουφάρι” ενός εγκαταλειμμένου κτιρίου -κομμάτι των μεγαλεπήβολων σχεδίων του πάλαι ποτέ “αυτοκράτορα” της Κηφισίας, Μπάμπη Βωβού, και “ξεχασμένος” από χιλιάδες οδηγούς και περαστικούς που καθημερινά διασχίζουν τον πολυσύχναστο δρόμο.

Ο γερανός υψώθηκε για την κατασκευή κτιρίου γραφείων, το οποίο έπειτα από καταγγελίες κατοίκων και προσφυγής στο Συμβούλι της Επικρατείας, κρίθηκε αυθαίρετο.

Απο τότε ο γερανός περιστρέφεται, με δυνατούς ανέμους, απειλητικά κα επικίνδυνα στον άξονά του πάνω από τα κεφάλια πολιτών και οδηγών.

«Θα θρηνύσουμε θύματα κάποια στιγμή» λέει στις 6 μέρες ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Εργων του δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας.

 

Πηγή: 6 μέρες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ