Φθιώτιδα: Μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα στην Αρκίτσα – Ήταν διαμελισμένο από τη μέση και κάτω

Μυστήριο επικρατεί με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε σε χωράφι, στη Φθιώτιδα το πρωί του Σαββάτου.

Θρίλερ στη Φθιώτιδα: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε χωράφι

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ένας αγρότης πήγε στο κτήμα με τις ελιές, που διατηρεί κοντά στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας.

Όταν έφτασε εκεί, ο αγρότης βρέθηκε μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα. Το πτώμα που εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα (σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Στο σημείο βρέθηκε μια τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας, που έκανε αυτοψία στο χώρο. Η σορός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο αγρότης είχε περίπου έναν μήνα να πάει στο συγκεκριμένο ελαιοπερίβολο, όπου βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα. Η ταυτότητα του θύματος παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία. Μήπως το έγκλημα έγινε αλλού και πέταξαν το πτώμα στο χωράφι;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ