Φρίκη στα Χανιά: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για το διαμελισμένο πτώμα

Θρίλερ δίχως τέλος με το τεμαχισμένο πτώμα, μέλη του οποίου εντοπίστηκαν σε σακούλες σκουπιδιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην ΔΕΔΙΣΑ Χανίων. Μέχρι στιγμής, έχουν ήδη βρεθεί ένα κομμένο κεφάλι αλλά και τα πόδια τα οποία φαίνεται να ανήκουν σε έναν άνδρα ηλικίας 30 με 40 χρόνων πιθανότατα Ασιατικής καταγωγής, ενώ σε άλλη σακούλα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα σπλάχνα του πτώματος. Επίσης, το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε τμήμα του ισχίου του άτυχου άνδρα μαζί με ένα τμήμα της μέσης.

Θρίλερ στα Χανιά: Βρήκαν και άλλο τμήμα του τεμαχισμένου άνδρα – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr τα χέρια δεν έχουν βρεθεί προκειμένου να παρθούν δαχτυλικά αποτυπώματα αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εάν το θύμα δεν έχει απασχολήσει δεν θα είναι καταχωρημένα τα στοιχεία του στο σύστημα.

Το τοπικό μέσο αναφέρει, ακόμη, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δήλωση εξαφάνισης.

Χανιά: Αποδείξεις και σπρέι βρέθηκαν στην σακούλα μαζί με το κεφάλι του άνδρα – Τα «κλειδιά» για την εξιχνίαση της δολοφονίας

Σε σοκ οι εργαζόμενοι στην ΔΕΔΙΣΑ

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι εργαζόμενοι που αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα στις σακούλες σκουπιδιών.

Χανιά: Φρίκη δίχως τέλος με το τεμαχισμένο πτώμα – Εντοπίστηκε σακούλα με τα σπλάχνα

«Στον χώρο του ιμάντα όπου γινόταν η διαλογή υπήρχαν τρεις εργαζόμενοι. Ένας από αυτούς πήρε την μαύρη σακούλα και την άνοιξε. Εκείνος αντίκρισε το κομμένο κεφάλι πρώτος και υπέστη σοκ. Στη συνέχεια και οι άλλοι δύο εργαζόμενοι είδαν το μακάβριο εύρημα και σοκαρίστηκαν. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στην Μονάδα ενώ οι εργαζόμενοι λίγη ώρα αργότερα με δική μας προτροπή επέστρεψαν στο σπίτι τους για να ηρεμίσουν. Είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν ενώ είπαμε να απέχουν από τη δουλειά για όσο χρειαστεί προκειμένου να επανέλθουν», τόνισε στο cretapost ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ, Κώστας Πατεράκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ, Μιχάλης Τσουπάκης επεσήμανε πως «κατά καιρούς βρίσκουμε διάφορα πράγματα στα απορρίμματα αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ένα τραγικό γεγονός και οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση σοκ. Θα φροντίσουμε να έχουν ψυχολογική υποστήριξη».

Από πού προήλθαν τα ευρήματα

Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το κομμένο κεφάλι οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν την διαδρομή του απορριμματοφόρου ώστε να διαπιστωθεί από ποιους κάδους έγινε η περισυλλογή των συγκεκριμένων σκουπιδιών.

Σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, η ΔΕΔΙΣΕ είναι μία διαδημοτική επιχείρηση που εξυπηρετεί όλη την περιφερειακή ενότητα Χανίων αλλά και την ανακύκλωση της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου. Ωστόσο, αυτά τα ευρήματα φέρεται να ήρθαν στην ΔΕΔΙΣΕ από το Ρέθυμνο.

«Αυτά τα ευρήματα ήταν από τα δρομολόγια της ανακύκλωσης του Ρεθύμνου. Έχει εντοπιστεί το όχημα που τα μετέφερε. Αυτά τα απορρίμματα δεν έρχονται με απορριμματοφόρα στη ΔΕΔΙΣΑ αλλά με press container από το δήμο Ρεθύμνου και γι’ αυτό εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τη διαδρομή», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Τσουπάκης.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων επιχειρούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης ενώ οι δυσκολίες είναι τεράστιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί αναζητούν άτομα από χώρες της Ασίας προκειμένου να μάθουν εάν υπάρχει άτομο που έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Αναζητούν στοιχεία όπως αποδείξεις ή αντικείμενα για λήψη αποτυπωμάτων στις σακούλες όπου βρέθηκαν τα ανθρώπινα μέλη που ίσως τους οδηγήσουν σε συγκεκριμένες περιοχές και σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις για να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ