Φρεαττύδα: «Έτσι γλίτωσα την 17χρονη» – Η συγκλονιστική περιγραφή του 22χρονου για την απόπειρα βιασμού

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχτηκε μια παρέα τριών ατόμων από ομάδα Αιγυπτίων στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά. Μάλιστα προσπάθησαν να βιάσουν την ανήλικη που ήταν στην παρέα.

Φρεαττύδα: Πώς έγινε η επίθεση στο ζευγάρι – Οι δράστες στράφηκαν και κατά 22χρονου που έτρεξε να βοηθήσει

Ο 22χρονος Εμανουέλ που συνάντησε πρώτος τον 17χρονο που τον είχαν ρίξει από τα βράχια και είχε τραυματιστεί, είναι εκείνος που έσωσε την ανήλικη από τα χέρια των τεσσάρων Αιγυπτίων.

«Ήταν πληγωμένος, ματωμένος στα πόδια. Ζητούσε βοήθεια από όλη την παραλία. Τον ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι ήταν με μια 17χρονη κοπέλα στα βράχια» είπε για τον 17χρονο ο Εμανουέλ και στη συνέχεια περιέγραψε πώς έσωσε το κορίτσι.

Φρεαττύδα: Εφιάλτης το μπάνιο για μία 17χρονη και δύο νεαρούς – Δέχτηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα

«Άφησα τα πράγματα που είχα πάνω μου και έτρεξα κοντά της», είπε στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Είχε σπεύσει προς το μέρος της η ναυαγοσώστρια που είχε βάρδια, η οποία κάλεσε και το Λιμενικό. Όταν έφτασα προσπάθησαν να επιτεθούν και σε μένα, αλλά τους αντιμετώπισα, καθώς έχω και γνώσεις πολεμικών τεχνών».

«Είναι δύσβατο το σημείο, όποιος είναι εκεί πάνω, ένα σπρώξιμο αν του κάνουν, θα πέσει κάτω», τόνισε ο «σωτήρας» της ανήλικης, την οποία πήρε μέσα από τα χέρια των δραστών, που είχαν αρχίσει να την θωπεύουν σε ολόκληρο το σώμα, αφού πρώτα επιτέθηκαν στον 17χρονο φίλο της, τον τραυμάτισαν και για λίγη ώρα τον είχαν ακινητοποιήσει.

Χάρη στον Εμανουέλ που έσπευσε να βοηθήσει το κορίτσι και καθυστέρησε τη φυγή των δραστών, αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, κατάφεραν να συλλάβουν και τους τέσσερις.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ