Φωτιές σε Ασπρόπυργο και Φυλή: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία στην περιοχή της Φυλής λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι της Τρίτης (22/08) και κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της λεωφόρου Φυλής και 25ης Μαρτίου, ενώ αποκαταστάθηκε στα παρακάτω σημεία:

  • Από τη λεωφόρο Φυλής και Θρασύβουλου
  • Από τη συμβολή της λεωφόρου Φυλής και Περιφερειακής Αγίου Κυπριανού
  • Από τη λεωφόρο Φυλής και Σκαλκώτα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Διονυσίου στο ύψος του στρατοπέδου «Καποτά», ρεύμα κυκλοφορίας προς την Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Ντάρδιζας.

Παράλληλα, σε μερική άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετά την φωτιά στον Ασπρόπυργο προχώρησε η Αστυνομία, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά στη Λεωφόρο Νάτο από τον κόμβο Θριασίου έως τη Ζωοδόχου Πηγής και στα δύο ρεύματα και σε Αγίας Σοφίας και Λεωφόρο Νάτο προς το βουνό.

Την ίδια ώρα, κλειστή είναι η Αττική Οδός, από είσοδο Ελευσίνας έως κόμβο Περιφ. Αιγάλεω (5) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, καθώς και το τμήμα από κόμβο Αιγάλεω έως κόμβο Ασπροπύργου στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω της πυρκαγιάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ