Φωτιά στο Βελεστίνο: Έλιωσε το τροχόσπιτο μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε η άτυχη γυναίκα – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την Παραλία στον οικισμό Χοροστάσι του Αλυμυρού Βόλου, όπου νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης (26/07) μία ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο τροχόσπιτό της.

Φωτιά στο Βελεστίνο: Νεκρή γυναίκα στον Πλάτανο Αλμυρού – Σώθηκε ο σύζυγός της

Όπως μπορείτε να δείτε, το τροχόσπιτο παραδόθηκε στις φλόγες και έγινε στάχτη. Η φωτιά έλιωσε τα σίδερα και το μετέτρεψε σε μία άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, το τροχόσπιτο βρισκόταν δίπλα από τη θάλασσα, ενώ η φωτιά κινούταν προς την περιοχή. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας προσπάθησε να πάρει το αυτοκίνητο για να τη μεταφέρει κάπου που θα ήταν ασφαλής, καθώς η ίδια είχε κινητικά προβλήματα, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα και το τροχόσπιτο που έμενε ήταν στην παραλία με χόρτα γύρω γύρω.

Ο σύζυγός της, αντί να ακολουθήσει τις οδηγίες των Αρχών και να απομακρυνθεί, όταν είδε τη φωτιά, εκείνος, προσπάθησε να τη σβήσει. Όταν όμως κατάλαβε ότι δεν μπορούσε, επιχείρησε να πάρει το αυτοκίνητο για να μεταφέρει την γυναίκα του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο ίδιος εντοπίστηκε ζωντανός, κοντά στα δέντρα που βρισκόταν το αυτοκίνητο, όμως λόγω των αναθυμιάσεων χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή και συγκεκριμένα στο 293 χλμ ξέσπασε νωρίτερα η φωτιά, η οποία πέρασε και την νησίδα της Εθνικής οδού.

Σύμφωνα με τον δήμαρχου Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, στο Χοροστάσι είχαν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά όλοι οι κάτοικοι, δυστυχώς όμως, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έφυγε από την περιοχή.

«Όταν πήγαμε στον οικισμό με την Πυροσβεστική, συναντήσαμε τον άνδρα δίπλα από τη θάλασσα, και εκείνος μας είπε ότι η γυναίκα του ήταν μέσα στο τροχόσπιτο, το οποίο βρίσκεται 5 μέτρα από τη θάλασσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ