Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα – «Βρήκα σημάδια σατανιστικής τελετής στην τραπεζαρία»

Με την υπόθεση του 19χρονου Νίκου Ντουρτουρέκα, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2022 εντοπίσθηκε από την μητέρα του απαγχονισμένος στο σπίτι τους στα Σπάτα, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Οι συνθήκες θανάτου του νεαρού από τα Σπάτα, προκαλούν ανατριχίλα και συγκλονίζουν.

«Τη ζωή μου στέρησαν την ίδια, καλύτερα να με είχαν σκοτώσει». Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια περιγράφει η μητέρα του άτυχου Νίκου, τον πόνο της για τον χαμό του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

Με δάκρυα στα μάτια αναφέρεται στις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, όταν βρήκε τον γιο της κρεμασμένο, και προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή.

«Δεν πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι δεν είναι ζωντανός. Δεν μπορούσα να το διανοηθώ. Δηλαδή ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι ψέματα όλο αυτό. Με πήρε τηλέφωνο ο άλλος γιος μου κατά τις 12 παρά τέταρτο και λέει «χτυπάω το κουδούνι και δεν ανοίγει ο Νίκος. Είχε ένα σύνδρομο στην καρδιά του και ήθελε ιδιαίτερη φροντίδα και νόμιζα ότι κάτι θα έπαθε».

«Είχαν στήσει σκηνικό θανάτου»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προηγούμενη ημέρα, τότε που είχαν πάει μαζί να κάνει το μηχανογραφικό του.

«Ήταν ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά ξαφνικά άρχισε να λαμβάνει κάποια μηνύματα στο κινητό του και έγινε ανήσυχος. Μετά βγήκε με τις φίλες του και γύρισε στο σπίτι περίπου στις δωδεκάμισι το βράδυ…», ανέφερε.

Το πρωί όλα όμως είχαν αλλάξει. Η μαρτυρία της μητέρας προκαλεί ανατριχίλα…

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά…»

Μέσα στο δωμάτιο παρατήρησε και κάτι άλλο που την παραξένεψε, μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό…

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βρήκα σημάδια τελετής»

Η μητέρα του άτυχου 19χρονου από τα Σπάτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τα όσα είδε στην τραπεζαρία του σπιτιού την επόμενη μέρα του θανάτου του αγαπημένου της Νικόλα.

Περιγράφει κάποια περίεργα σημάδια σατανικής τελετής που δεν είχε δει ποτέ ξανά.

«Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι με σχηματισμένη μια πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό. Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές από όσα έμαθα μετά…».

«Ξέρω ποιος τον μύησε, να βγει και να μιλήσει…»

Η μητέρα ανέφερε στο «Φως στο Τούνελ» ότι το τελευταίο διάστημα ο Νικόλας είχε γίνει αρνητικός με την παρουσία εικόνων και ότι κάποιος τον είχε μπλέξει λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα του και της αγνότητας του. Πιστεύει ότι θα μπορούσε πίσω από αυτό το μυστήριο να κρύβεται μια γυναίκα στην οποία κάνει έκκληση, να μιλήσει για όσα ξέρει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ