Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου Γεωπόνου – Τι ανέφερε ο πατέρας του – Η έκκληση της μητέρας του

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 27χρονου Γεωπόνου από τον Ελαιώνα Αττικής, μπροστά στα μάτια του πατέρα του. Μυστήριο και το γεγονός που τον είχε τρομοκρατήσει. Άθελα του μάρτυρας σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή; Η αγωνιώδης έρευνα για τον εντοπισμό του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ανάβουν ένα φως ελπίδας.

«Μου έδωσε το τσαντάκι του και έφυγε»

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ο πατέρας του Θάνου από το σημείο που εξαφανίστηκε στο παζάρι του Ελαιώνα Αττικής, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

«Βρισκόμαστε εδώ που είναι η πάροδος της Αγίας Άννης. Ήταν η ώρα 11 παρά τέταρτο το πρωί και ο δρόμος ήταν γεμάτος από κόσμο. Το τσαντάκι αυτό που κρατάω είναι δικό του. Μου το πέρασε στο λαιμό, μου είπε ”σε αγαπώ” κι έφυγε. Μέχρι να φτάσω προς τα εκεί που έτρεξε, είχε εξαφανιστεί».

Όπως αναφέρει ο πατέρας του αγνοούμενου, προσπάθησε να τον εντοπίσει, κάνοντας βόλτα εκεί γύρω με το μηχανάκι και ρωτώντας τους περαστικούς.

Έψαξε την περιοχή, με την ελπίδα να τον εντοπίσει αλλά δεν κατάφερε να τον βρει. «Κανείς να μην περάσει, όσα περνάμε εμείς. Δεν έχω ύπνο, όλο αυτό σκέφτομαι. Πού να’ναι, πού να ζει;», καταλήγει ο πατέρας του. Ο Θάνος Χαρικιόπουλος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μια μαύρη φόρμα, παπούτσια αθλητικά και από πάνω ένα αντιανεμικό μπουφάν λεπτό.

«Ήταν μάρτυρας σε ένα σοβαρό επεισόδιο που τον φόβισε»

Παράλληλα, ο πατέρας του αγνοούμενου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση και τα οποία τα είχαν τρομοκρατήσει.

«Φοβόταν ότι κάποιος θα τον σκοτώσει. Ήταν μάρτυρας σε ένα επεισόδιο και τον είχε τρομοκρατήσει. Βρισκόταν μαζί με έναν συνάδελφο του ντελιβερά από παλιότερα και πίσω τους ένας οδηγός ταξί. Ο ταξιτζής χτύπησε τον φίλο του και τον έριξε στο έδαφος», αναφέρει μεταφέροντας τα όσα του είχε πει ο γιος του και στη συνέχεια αναρωτήθηκε:

«Ποιος μπαίνει στο instagram με τους κωδικούς του; Φίλος και συμφοιτητής του με ειδοποίησε ότι πριν λίγες μέρες ήταν ενεργό το instagram που έχει. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος».

«Θέλω ένα σημάδι από την ζωή του»

Στο «Τούνελ» μίλησε και η μητέρα του Θάνου Χαρικιόπουλου, 27 χρόνων, που εξαφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου στο παζάρι του Ελαιώνα Αττικής, όταν ξαφνικά απομακρύνθηκε από τον τρέχοντας.

Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την απουσία του γιου της που την έχει συγκλονίσει. «Ακούω στον ύπνο μου κουδούνι και πετάγομαι» λέει.

Αναφέρει πως επρόκειτο να μετακομίσει στο σπίτι της στην Κόρινθο και τα πράγματά του είναι ήδη εκεί. Έχει μαζί της μόνιμα το κινητό του τηλέφωνο μήπως φτάσει κάποια πληροφορία.

«Υπήρξαν κάποιες κλήσεις από απόκρυψη. Πιστεύω ότι ήταν ο Θάνος αλλά δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε. Πονάω αβάσταχτα. Στείλε μου ένα μήνυμα παιδί μου. Είμαι καλά. Ένα σημάδι θέλω μόνο», αναφέρει απευθυνόμενη στον γιο της σε περίπτωση που την ακούει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ