Φολέγανδρος: Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 30χρονου – Τον περιγράφουν ως οξύθυμο

Η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της έχει προκαλέσει νέο σοκ στο πανελλήνιο. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα ενώ έκανε καλοκαιρινές διακοπές στο νησί με τον φίλο της.

Ο 30χρονος παρέμενε άφαντος μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όταν τελικά εντοπίστηκε από την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, ομολόγησε το έγκλημα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το ζευγάρι είχε συνεχείς καβγάδες κατά την παραμονή του στο νησί. Το μεσημέρι της Παρασκευής, για μία ακόμη φορά καβγάδιζαν ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Τότε αυτός έριξε το όχημα στα βράχια με την 26χρονη να βγαίνει έξω από αυτό. Στη συνέχεια την ακολούθησε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει στη θάλασσα. Ο ίδιος βούτηξε για να τη σώσει όμως διαπίστωσε πως ήταν αναίσθητη γι’ αυτό και εξαφανίστηκε.

Οι μαρτυρίες για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

Στο νησί όσοι είχαν συναντήσει το ζευγάρι κάνουν λόγο για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 30χρονου δολοφόνου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, έδειχνε να έχει οξύθυμη και κάπως άγαρμπη συμπεριφορά απέναντι στην 26χρονη Γαρυφαλλιά. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι 0 30χρονος βρισκόταν ενδεχομένως σε φαρμακευτική αγωγή το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Exit mobile version