Φαίη Μπακογιώργου: Στο «κάδρο» και τέταρτο πρόσωπο για την δολοφονία της – «Πολύ πιθανόν να υπάρχει και τρίτος ύποπτος θάνατος»

Το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλου προσώπου στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, φαίνεται πως εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Στο «κάδρο» των ερευνών μπαίνει και ένα τέταρτο πρόσωπο, το οποίο ερευνάται εάν είχε εμπλοκή στην υπόθεση της Φαίης, η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας από την σπιτονοικοκυρά, την μητέρα και την αδελφή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, το πρόσωπο αυτό είναι στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς και, μεταξύ άλλων, φέρεται να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του σε διάφορες δουλειές.

Όπως μεταδόθηκε, το συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται να συμμετείχε στην μεταφορά της σορού, από το σπίτι όπου έχασε την ζωή της, στο σημείο όπου τελικά βρέθηκε το άψυχο σώμα της, τυλιγμένο μέσα σε μία κουβέρτα, στην Κυψέλη.

Το εν λόγω πρόσωπο είναι ένας 42χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, φέρεται να βοήθησε τις τρεις κατηγορούμενες το βράδυ της δολοφονίας και να μετέφερε το σώμα της Φαίης με το αυτοκίνητό του μέχρι το γκαράζ, όπου την παράτησαν νεκρή.

Ο 42χρονος σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος, ωστόσο, έχει βρεθεί υπόλογος σε πολλές υποθέσεις της αστυνομίας, που αφορούν απάτες. Όπως μεταδόθηκε, διατηρεί ένα ψητοπωλείο σε περιοχή κοντά στην Κυψέλη.

Δείτε το βίντεο:

«Πολύ πιθανόν να υπάρχει και τρίτη δολοφονία»

Η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον πατέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει και τρίτη δολοφονία. «Αν ανοίξουν τα στόματα κάποιων, φοβάμαι ότι θα μιλάμε και για 3ο ύποπτο θάνατο», ανέφερε η κ. Βούλα Δημητριάδου.

Τρεις φορές στο νοσοκομείο με κατάγματα και μώλωπες, μέσα σε ένα εξάμηνο

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Φαίη Μπακογιώργου είχε μεταβεί τρεις φορές μέσα σε ένα εξάμηνο σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αττικής, με κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, είχε πάει στο εν λόγω νοσοκομείο τον Δεκέμβριο του 2020, τον Απρίλιο του 2021 και τον Ιούνιο του ίδιου έτους, όταν και διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος.

Παρά τους μώλωπες και τα κατάγματα στο σώμα της Φαίης, δεν υπήρξε περαιτέρω ενημέρωση από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου προς τις αστυνομικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Φαίης εντοπίστηκε στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου παρέμεινε στα ψυγεία για ένα μήνα, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Ακολούθησε έρευνα για την αιτία θανάτου της, ωστόσο, η σορός της ήταν αλλοιωμένη και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ισχαιμικό επεισόδιο.

Μετά την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης επανεξέτασε την υπόθεση και βρήκε όλα τα ιατρικά στοιχεία της Φαίης από τα νοσοκομεία, στα οποία είχε νοσηλευτεί. Τότε αντιλήφθηκε ότι η 23χρονη είχε κακοποιηθεί και διαπίστωσε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε παλαιότερες κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Φαίη όσο και η 67χρονη που φιλοξενούνταν στο σπίτι της κατηγορούμενης σπιτονοικοκυράς είχαν νοσηλευτεί μαζί στο ΚΑΤ το 2021 λόγω λοίμωξης από στρεπτόκοκκο, γεγονός που αποδίδεται στην παραμέλησή τους.

«Παλιά γνώριμη» η σπιτονοικοκυρά

Τα τελευταία στοιχεία της έρευνας είναι αποκαλυπτικά για την δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε κατηγορηθεί επτά φορές για κλοπές, απάτες, υπεξαιρέσεις και ληστείες, το χρονικό διάστημα από το 2012 έως το 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ