Εξάρχεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον «δράκο» – Επιτέθηκε και σε τέταρτη γυναίκα

Nέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «Δράκου των Εξαρχείων», έφερε στη δημοσιότητα του ΜEGA.

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο «δράκος» επιτίθεται σε 29χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο απεικονίζεται και μία τέταρτη επίθεση του «δράκου των Εξαρχείων». Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (16/11), δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «δράκου» στα Εξάρχεια.

 

Nωρίτερα, ήρθε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» σε γυναίκα στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν καταγγελίες τριών γυναικών ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ημερών, δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην πρώτη περίπτωση, μια 13χρονη κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, ότι στις 18 Νοεμβρίου στις 14.05 μετά το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της. Όμως, όπως κατέθεσε η ανήλικη, έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, μια 29χρονη, κατήγγειλε, επίσης, στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση βίας, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Δέκα λεπτά αργότερα στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, αυτή την φορά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό. Μία 27χρονη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση αλλά εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «δράκου», εξετάζοντας εξονυχιστικά υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ίσως έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά του άνδρα.  Παράλληλα, έδειξαν στις τρεις γυναίκες φωτογραφίες σεσημασμένων για παρόμοια αδικήματα.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο δράστης, ρίχνει κάτω την 29χρονη προσπαθεί να της κλείσει το στόμα και στη συνέχεια αποπειράται να την βιάσει. Καταστηματάρχης που είδε το περιστατικό βγήκε στον δρόμο, έβαλε τις φωνές και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Το περιστατικό έγινε χθες στην οδό Νικηταρά περίπου στις 7.20.

Σύμφωνα με τις περιγραφές πρόκειται για ξανθό άνδρα μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που μιλά σπαστά αγγλικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ