Εύβοια: Τι υποστήριξε η 32χρονη που πήγε να κάψει ζωντανό 68χρονο – Αφέθηκε ελεύθερη

Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια η είδηση ότι μια 32χρονη πήγε να κάψει ζωντανό έναν 68χρονο μέσα στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στην παραλία Φραγκάκι στο Αχλάδι.

Η 32χρονη την Παρασκευή το βράδυ εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, η γυναίκα είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές Αρχές.

Παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι όντως πήγε στο σπίτι να τον κάψει και τον παράτησε χωρίς να τον βοηθήσει.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο σπίτι του θύματος το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου 2022 και τον άλειψε με οινόπνευμα με σκοπό να τον κάψει ζωντανό ενώ αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι.

Του είχε πάρει πάνω από 10.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, η 32χρονη φαίνεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που βάζει στόχο την εν λόγω άνδρα, αφού στο παρελθόν του είχε αφαιρέσει περισσότερα από 10.000 ευρώ.

Ο άνδρας παρέμεινε από το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου, αβοήθητος καθώς η παραλία Φραγκάκι, έχει λιγοστούς κατοίκους με αποτέλεσμα, να εντοπιστεί από περίοικους το απόγευμα της Πέμπτης 06/01 και να οδηγηθεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Λίγο μετά τις 10.30 το ίδιο βράδυ μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων και  αργότερα λόγω της κρίσιμης κατάστασής του μεταφέρθηκε εκ νέου, αυτή τη φορά  στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου βρίσκεται έως και σήμερα.

Η 32χρονη, λόγω του ότι παρουσιάστηκε στο Τμήμα μετά το πέρας του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της ενώ αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού βαθμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ