Εύβοια: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για την αιτία θανάτου του 46χρονου – «Δεν ήταν διανομέας»

Το πρώτο θύμα θερμοπληξίας ήταν ο 46χρονος που έχασε την ζωή του σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής (21/07), στην Εύβοια. Αρχικά είχε δημοσιευτεί πως πρόκειται για διανομέα, ωστόσο τη συγκεκριμένη είδηση διέψευσε ο πατέρας στο μιλώντας στο evima.gr.

Μιλώντας στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, ανέφερε ότι ο 46χρονος χθες, Πέμπτη (20/07) ήταν για πολλές ώρες στον ήλιο με το ποδήλατό του. «Αυτό που μάθαμε εμείς είναι ότι ήταν το παιδί για τα θελήματα, για διάφορες επιχειρήσεις, κι αυτό έκανε και χθες. Δεν ήταν διανομέας, δεν ήταν αυτή επίσημα η δουλειά του. Δυστυχώς χάθηκε μία ανθρώπινη ψυχή».

Όπως λέει ο κ. Χότζογλου, ο 46χρονος όταν επέστρεψε στο σπίτι του, παραπονέθηκε στους οικείους του ότι ζαλίζεται, και πως έχει έντονο πονοκέφαλο. Όσο περνούσε η ώρα, η κατάστασή του χειροτέρευε, οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς υπέστη απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας, πιθανή αιτία θανάτου του 46χρονου είναι η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεσή του σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας:

 

Γεωργιάδης: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 46χρονου – Ερευνάται το περιστατικό

Κατά την ομιλία του στην Βουλή, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 46χρονου εργαζομένου που πέθανε στην Χαλκίδα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι το περιστατικό ερευνάται και όταν λάβει απάντηση από την Επιθεώρηση Εργασίας θα υπάρξει ενημέρωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ