Εύβοια: Εντυπωσιακές εικόνες από υδροστρόβιλο στην παραλία Χιλιαδού – ΦΩΤΟ αναγνώστη

 Υδροστρόβιλος στην Εύβοια. Με ένα θέαμα που… κόβει την ανάσα ήρθαν αντιμέτωποι κάτοικοι της περιοχής αλλά και λουόμενοι καθώς στην παραλία Χιλιαδού δημιουργήθηκε ένας υδροστρόβιλος που φαινόταν από μακριά. 

Οι υδροστρόβιλοι είναι ανεμοστρόβιλοι που εκδηλώνονται πάνω σε υδάτινη επιφάνεια.

ανεμοστρόβιλος στην Εύβοια

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το φαινόμενο ήταν εντυπωσιακό και γινόταν ακόμη περισσότερο καθώς ο ουρανός συννέφιασε και η θάλασσα «σκοτείνιασε».

ανεμοστρόβιλος στην Εύβοια

ανεμοστρόβιλος στην Εύβοια

Ο υδροστρόβιλος, αν και σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα, έχει κάνει ξανά την εμφάνισή του σε παραλίες της Εύβοιας στο πέρασμα των ετών.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ