Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της “σπάει” τη σιωπή του – “Οι γιοι μας έχουν να την δουν μήνες”

Από τη στιγμή που βρέθηκε στο προσκήνιο ως έφηβη popstar, η Britney Spears έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη δημοσιότητα. Γάμοι, μητρότητα, ζητήματα ψυχικής υγείας, κατάρρευση της οικογένειάς της, πικρή δικαστική διαμάχη. Όλα έχουν ξετυλιχθεί μπροστά από την αδυσώπητη λάμψη του φωτογραφικού φακού.

Άλλοι στάθηκαν κοντά της μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Ανάμεσά τους και ένας πρώην χορευτής με το όνομα Kevin Federline.

Για δύο χρόνια, έπειτα από ένα θυελλώδες ειδύλλιο, που ξεκίνησε το 2004, ο Kevin ήταν ο σύζυγος της Britney και πατέρας των δυο της παιδιών, του 16χρονου Sean Preston και του 15χρονου Jayden. Από τότε, καθώς η ζωή της πρώην συζύγου του συνεχίζει να κυριαρχεί στην επικαιρότητα εν μέσω οικογενειακών αγωγών και σκληρών λέξεων στα social media, ο Kevin προσπαθεί σκληρά να κρατήσει τους γιους τους μακριά από τη δημοσιότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Τώρα σπάει τη σιωπή του, μια σιωπή που τηρούσε σχεδόν μια δεκαετία σε μια συγκινητική τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία μιλά ανοιχτά για πρώτη φορά για την πραγματική ζωή ως πρώην “Mr Spears” και τη συνεχιζόμενη μάχη του να κρατήσει το χάος που περιβάλλει την πρώην σύζυγό του όσο πιο μακριά γίνεται από τους γιους του.

Σε μια σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων μέρη των οποίων θα μεταδοθούν από το ITV αυτήν την εβδομάδα, ο Kevin και η οικογένειά του αποκαλύπτουν ότι ο Preston και ο Jayden δεν έχουν δει τη μητέρα τους εδώ και πολλούς μήνες, με δική τους επιθυμία- ακόμη κι αφού η πρώην σύζυγός του αγόρασε μία έπαυλη κοντά στην οικία της οικογένειας Federline στο Λος Άντζελες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Τα αγόρια αποφάσισαν ότι να μην τη βλέπουν τώρα” αποκαλύπτει ο Kevin. “Είναι κάποιοι μήνες που έχουν να τη δουν. Αποφάσισαν να μην πάνε στον γάμο της” προσθέτει. Λέει επίσης ότι θεωρεί πως το αμφιλεγόμενο καθεστώς επιτήρησης που διήρκεσε επί 13 έτη από τον πατέρα της Jamie “την έσωσε”.

Όλο αυτό ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσεις, δυσκολότερο να το ζεις, ακόμη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια να το περνούν περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο απαιτητικό πράγμα που χρειάστηκε να κάνω στη ζωή μου” σημειώνει.

Μετά την απελευθέρωσή της από το καθεστώς επιτήρησης πέρυσι, η 40χρονη σταρ παραμένει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος ενώ δημοσιεύει διαρκώς γυμνές selfies στα social media. Ο Κevin λέει ότι ένιωθε υποχρεωμένος να ζητήσει συγγνώμη από τα αγόρια για επικρίσεις που ενδεχομένως δέχθηκαν ως αποτέλεσμα.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ