Κακοκαιρία “Μήδεια”: Νεκρός 80χρονος στην Εύβοια – Πέθανε κτηνοτρόφος που εγκλωβίστηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ένας 80χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, όπου έμενε μόνος του, στο χωριό Τρούπι στην Εύβοια, όπως μετέδωσε το MEGA. Η κακοκαιρία έχει πλήξει την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για έναν άνδρα που είχε ειδοποιήσει ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σήμανε συναγερμός χθες, ωστόσο ήταν τόσο δύσκολη η πρόσβαση που στάθηκε αδύνατον να προσεγγίσουν οι δυνάμεις με αποτέλεσμα όταν τελικά έφτασε εκεί η βοήθεια να είναι πλέον αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε αναπνευστιικά προβλήματα, χρειαζόταν οξυγόνο και δεν υπήρχε ρεύμα.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Κρήτη: Νεκρός 56χρονος κτηνοτρόφος στο ποιμνιοστάσιο του

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ένας άνδρας έξω από το ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου στην Κρήτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 56χρονο άνδρα ο οποίος πιθανότατα έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς. Η πρόσβαση στο σημείο είναι δύσκολη λόγω του χιονιού.

Στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του. Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασαν με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο σπεύδουν μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο και να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου 56χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ