Έβρος: Τα τελευταία μηνύματα της 28χρονης με την κολλητή της – Δολοφονία «βλέπει» ο Κατερινόπουλος

Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κολλητή της φίλη προκειμένου να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Έβρος: Θρίλερ με την 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού που βρέθηκε νεκρή – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

O θάνατος της 28χρονης, επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό του Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση να πολλαπλασιάζονται.

Η κολλητή φίλη της 28χρονης έκανε λόγο για έναν δραστήριο και χαρούμενο άνθρωπο που είχε όνειρα, ήθελε να κάνει ταξίδια και δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, με την φίλη της να αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα ήταν “εντελώς αψυχολόγητο”.

Έβρος: «Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι» λέει ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή

Την αναζητούσαν όλο το βράδυ

“Της πρότεινα να πάμε να δούμε τον αγώνα. Αρχικά μου απάντησε ευδιάθετη ότι είχε ωραία μέρα και μου πρότεινε καλύτερα να πάμε για καφέ”, τόνισε η κολλητή της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Τελικά συμφώνησε να πάμε στο γήπεδο. Όταν έφτασα εκείνη δεν ήταν εκεί αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί  συνήθιζε να αργεί στα ραντεβού της”, συμπλήρωσε.

Έβρος: Μυστήριο με τον θάνατο της 28χρονης επικεφαλής του Καρναβαλιού – Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή

Της έστειλε μάλιστα ύστερα από αρκετή ώρα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσει πού είναι, αλλά δεν πήρε απάντηση.

Τελικά η 28χρονη δεν πήγε ποτέ στον αγώνα, αλλά η φίλη της δεν ανησύχησε, καθώς πίστεψε ότι κάτι της έτυχε κάτι.

Λίγη ώρα αργότερα της τηλεφώνησε ο πατέρας της 28χρονης και τη ρώτησε ανήσυχος για το πού είναι η Βίκυ.

“Ανησυχήσαμε όλοι και αρχίσαμε να την ψάχνουμε όλη τη νύχτα. Την έψαχνα έως τις 02:00 και μετά πήγα για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησα για να πάω για δουλειά, με πήρε ο πατέρας της και μου είπε ότι βρήκαν το μηχανάκι”, είπε η φίλη της 28χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη είχε πάει πολλές φορές και με εκείνη και με άλλους φίλους της στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή, καθώς έχει πολύ ωραία θέα.

Τόνισε, επίσης, πως δεν της είχε εκμυστηρευτεί κάτι που να την απασχολεί τον τελευταίο καιρό και επεσήμανε πως δεν υπήρχε περίπτωση η 28χρονη να κάνει κακό στον εαυτό της.

Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε. Είναι εντελώς αψυχολόγητο. Τι άλλαξε μέσα σε δύο ώρες και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της;”, αναρωτήθηκε.

“Σίγουρα είναι δολοφονία”

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει τον θάνατο της 28χρονης ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι οι αυτόχειρες πολύ σπάνια  βάζουν τέλος στη ζωή τους με μαχαίρι και μάλιστα καρφώνοντάς το στο στήθος τους.

Ταυτόχρονα, εκτίμησε ότι όσα είπε η φίλη της 28χρονης θα βοηθήσουν πολύ το έργο της αστυνομίας .

«Μπράβο στη φίλη για την ολύμπια ψυχραιμία της, όσα είπε θα βοηθήσουν πολύ την αστυνομία. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον δράστη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ