Euroferry Olympia: Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το φλεγόμενο γκαράζ – Καρέ καρέ η πύρινη κόλαση στο πλοίο

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας από το εσωτερικό του γκαράζ του Euroferry Olympia, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες ανοιχτά της Κέρκυρας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πρόκειται για συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το γκαράζ του πλοίου, εκεί όπου -όπως όλα δείχνουν- ξεκίνησε ο πύρινος εφιάλτης.

Δυστυχώς, το απόγευμα της Κυριακής, οι διασώστες ανέσυραν έναν άνδρα νεκρό. Πρόκειται για έναν Έλληνα οδηγό, τον 58χρονο Ευάγγελο Μαλεσιάδα, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του, που ήταν παρκαρισμένο σε ένα από τα γκαράζ του Euroferry Olympia.

Νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας, σώος εντοπίστηκε ένας 21χρονος Λευκορώσος οδηγός, ο οποίος κατάφερε να ανέβει μόνος του στο κατάστρωμα του πλοίου, 50 και πλέον ώρες μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων αγνοουμένων, συνεχίζονται.

Τις φωτογραφίες μέσα από το γκαράζ του πλοίου, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega.

πλοίο Κέρκυρα

Φλόγες, μαύρος καπνός, εκρήξεις. Και μέσα στο πλοίο εκατοντάδες άνθρωποι. Ένας Ρώσος επιβάτης κατέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές με το κινητό του τηλέφωνο. Ένας έντονος θόρυβος προκαλεί πανικό, ενώ ακούγονται κλάματα και φωνές απόγνωσης. Στη συνέχεια επικρατεί ενθουσιασμός, καθώς τα χειρότερα φαίνεται πως έχουν αποφευχθεί.

πλοίο Κέρκυρα

πλοίο Κέρκυρα

Σε άλλες εικόνες, διακρίνεται το super puma της Πολεμικής Αεροπορίας να “βουτά” στην κόλαση. Διασώστες της ΕΜΑΚ αιωρούνται μέσα στα μαύρα σύννεφα και κατεβαίνουν στο φλεγόμενο πλοίο, προκειμένου να εντοπίσουν τους αγνοούμενους επιβάτες.

πλοίο Κέρκυρα

πλοίο Κέρκυρα

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ