Ερυθρός Σταυρός: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για γλέντι στο νοσοκομείο εν ώρα εφημερίας

Κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της Διοικήτριας του «Ερυθρού Σταυρού» διέταξε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με το γλέντι που στήθηκε εν ώρα εφημερίας.

Στα πλάνα φαίνεται μια ορχήστρα να παίζει ζωντανή μουσική, ενώ οι εργαζόμενοι χορεύουν και διασκεδάζουν την ώρα που από πίσω τους περνούν φορεία με ασθενείς.

Σχετική ανάρτηση έκανε ο Παύλος Πολάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία συνοδεύεται από βίντεο με τους χορούς μέσα στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση για την ΕΔΕ

«Από την 1η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ