Ερμού: Απολογείται σήμερα ο 42χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη

Απολογείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα ο 42χρονος Ιρακινός, ο οποίος επιτέθηκε σε 22χρονη στην Ερμού και την μαχαίρωσε. Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.

Την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. Η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν. Ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη της φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα.

Η 22χρονη έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πνευμοθώρακα (το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα), ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Ενδεχομένως να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο ο 42χρονος, καθώς όπως είπε στους περαστικούς «επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

«Είναι στη φυλακή ο δράστης;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης, που μίλησε στο MEGA, η κόρη του είναι φοβισμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δυσκολεύεται να κοιμηθεί μόνη της το βράδυ επειδή φοβάται.

Μάλιστα, όταν συνήλθε το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν εάν ο δράστης είναι στη φυλακή.

Συγκλονιστικές είναι και οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης για τα ρούχα που φορούσε την μοιραία μέρα που δείχνουν με τι αγριότητα μαχαίρωσε ο δράστης το κορίτσι. Το μπουφάν της σκισμένο, κομμένο στα δυο.

Ο ξάδελφος της 22χρονης δήλωσε πως «όχι απλά είναι σκισμένο το μπουφάν είναι διαμελισμένο το μπουφάν, στα δύο. Έχει πειραχτεί ο πνεύμονας και το διάφραγμα και κατά βάση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει πρόβλημα για όλη της την ζωή. Ακόμα και ψυχολογικά μετά. Έφτασε κοντά στο στομάχι. Σκέψου ξεκίνησε από πάνω και έφτασε στο στομάχι. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε από την Γερμανία, πέρασε από την Σερβία σε μια μέρα και μαχαίρωσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ