Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας

Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και των εντατικών ελέγχων που διενεργεί η Τροχαία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, βεβαιώθηκαν 593 παραβάσεις, ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βεβαιώθηκαν 593 παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων βεβαιώθηκαν συνολικά  593 παραβάσεις παράνομων σταθμεύσεων εκ των οποίων, 522 σε Ι.Χ.Ε.,  5 σε Δ.Χ.Ε., 58 σε δίκυκλα και 7 σε φορτηγά και 1 σε λεωφορείο. Επίσης, αφαιρέθηκαν 320 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα.

Επίσης, σήμερα τα ξημερώματα στις περιοχές Θησείου, Πλατείας Ασωμάτων και τον πεζόδρομο της Ερμού πραγματοποιήθηκαν 46 προσαγωγές και 2 συλλήψεις ατόμων, ενώ κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου

Οι έλεγχοι διήρκησαν από τη 01:00 έως τις 03:00 τα ξημερώματα και συμμετείχαν αστυνομικοί των ομάδων του «Ξένιου Δία», των κλιμακίων καταπολέμησης του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αθηνών, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν 46 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου τα οποία παρέλαβαν 3 απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.

Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου θα συνεχιστούν αμείωτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ