Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η δράστις στην εταιρεία ραδιοταξί – Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η συνομιλία της δράστιδος με την εταιρεία ραδιοταξί, την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα, μπροστά στην είσοδο της εργασίας της, στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020.

Το βίντεο μετέδωσε σήμερα το MEGA.

Η κατηγορούμενη ακούγεται να λέει: «Θα ήθελα ένα ταξί τώρα για τις 09.30 το πολύ για Ελευθερίου Βενιζέλου 231».

Όταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής της ζητούν να δώσει ένα νούμερο τηλεφώνου, εκείνη απαντά: «Δεν έχω κινητό, έχω βλάβη και έχω μόνο το αμερικάνικο νούμερο». Η εκπρόσωπος της εταιρείας ραδιοταξί της αναφέρει: «Πέστε το μου δεν πειράζει» και εκείνη ανταπαντά: «Μισό, γιατί δεν το θυμάμαι… Βέβαια, όχι δε θα σας το δώσω γιατί δεν πιάνει, δεν το έχω ενεργοποιήσει για Ελλάδα είναι εφικτό να είναι εκεί 09.30 ένα ταξί, να με περιμένει να το προπληρώσω;»

«Πού θα πάτε; Και το θέλετε στις 9.30;», ρωτά η εκπρόσωπος της εταιρείας με την δράστιδα να απαντά: «Για Μετς. 09.30, θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει. 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει».

Για να απαντήσει στη συνέχεια με δύο ψέματα σε ισάριθμες ερωτήσεις.

Στην ερώτηση της υπαλλήλου για το αν το «ταξί θα σας γυρίσει;» απαντά: «Όχι, έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να με περιμένει ένα ταξί για να πάω “καπάκι” στην άλλη». Ενώ η εκπρόσωπος της εταιρείας ραδιοταξί την ρωτά το όνομά της, εκείνη δίνει ένα ψεύτικο αναφέροντας πως την λένε “Χατζηφωτίου Κωνσταντίνα”.

Λύτρας: Έψαχνε τρόπο να σκοτώσει την Ιωάννα

Στις αναζητήσεις της δράστιδος στο διαδίκτυο μετά την επίθεση με βιτριόλι αναφέρθηκε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.
«Η κατηγορούμενη θα προσπαθήσει να πει ότι πρόθεσή της δεν ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει μεγάλη ζημιά. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις έρευνες της αστυνομίας» δήλωσε αρχικά ο κ. Λύτρας.

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Mega για τις διαδικτυακές αναζητήσεις της κατηγορούμενης, ο δικηγόρος της Ιωάννας δήλωσε: «Οι αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη αφορούν μόνο την υπόθεση για το βιτριόλι. Αμέσως πριν ή στο μεσοδιάστημα των αναζητήσεων, η κατηγορούμενη, ψάχνει πληροφορίες για την υπόθεση με το βιτριόλι. Δεν την ενδιέφερε να κάνει το οτιδήποτε για κάποιον άλλον. Η Ιωάννα ήταν ο στόχος. Ήταν εύκολο να προσεγγίσει ο οποιοσδήποτε την Ιωάννα. Δεν είχε φρουρό ή φύλαξη στο νοσοκομείο. Η κατηγορούμενη έψαξε τα πάντα. Γνώριζε ότι δεν υπήρχε φυλάξει στο δωμάτιο της Ιωάννας. Δεν πέτυχε τον σκοπό της να σκοτώσει την Ιωάννα η κατηγορούμενη».

Τέλος, ο κ. Λύτρας, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει από το δικαστήριο να κληθούν να καταθέσουν κάποια συγκεκριμένα άτομα στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος που είχε επαφές με την κατηγορούμενη.

Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες της δράστιδος με χαρτορίχτρα

Το Mega, όπως προαναφέραμε, παρουσίασε ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες της δράστιδος με χαρτορίχτρα, στις οποίες η 36χρονη θέλει να μάθει για το μέλλον της επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ενδιέφερε εκείνο το διάστημα, με επιμονή, όπως θα ακούσετε, στο εάν εκείνος την απατά με μια… ξανθιά ή όχι.

«Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την “πέφτει”. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν.», ακούγεται να λέει η χαρτορίχτρα.

Και δεν είναι μία φορά που η δράστις απευθύνεται στη συγκεκριμένη γυναίκα που της ρίχνει τα χαρτιά.

Φαίνεται ότι επικοινωνούν πολύ συχνά και έχουν, μάλιστα, ιδιαίτερη οικειότητα. Και το θέμα της συνομιλίας τους είναι πάντα το ίδιο. Ο μελαχρινός και η ξανθιά.

«Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.», λέει ακόμη η χαρτορίχτρα, η οποία όταν συνεχίζει να της μιλά για την ξανθιά, η δράστις της επίθεσης δείχνει να δυσανασχετεί έντονα. Δεν αντέχει και ξεσπά.

«Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη αυτόν. Και λες αυτός κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, την θέλει αλλού», λέει η χαρτορίχτρα και όταν τη ρωτά η δράστις: «Αυτός τι κάνει;», η χαρτορίχτρα απαντά: «Δεν κάνει τίποτα, απολύτως. Ε, άμα σου λέω τώρα. Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να μπει.»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, η δράστις είχε και άλλες επαφές με γυναίκες που λένε τα χαρτιά, η μοναδική της έννοια ήταν η πορεία των ερωτικών της. Τις άκουγε προσεκτικά, έδειχνε να πιστεύει απόλυτα τη κάθε τους λέξη, αλλά και να επεξεργάζεται στο μυαλό της όλα όσα της λένε ότι το μέλλον της επιφυλάσσει.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.