Επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ: Αρνείται τις κατηγορίες ο 30χρονος – Αφέθηκε ελεύθερος

Η επίθεση ομάδας ακροδεξιών κατά μελών της ΚΝΕ την Κυριακή στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης σόκαρε.

O 30χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με το thesstoday.gr αφέθηκε ελεύθερος.

Η εκδίκαση της υπόθεσής του αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου λόγω απουσίας μαρτύρων και η κατηγορία που τον βαραίνει είναι αυτή της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

“Δεν έχω καμία εμπλοκή σε ακροδεξιά οργάνωση”

Ο ίδιος κατά την άφιξή του δήλωσε πως δεν έχει καμία εμπλοκή σε ακροδεξιά οργάνωση.

«Στο σημείο βρέθηκα καθώς εργάζομαι σε καφέ στην πλατεία. Ήρθε κάποιος και ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησαν και το μόνο που έκανα ήταν να πάω και να ρωτήσω ποιος τον χτύπησε. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ κανέναν. Δεν κρατούσα κανένα αντικείμενο και μετά το συμβάν επέστρεψα στην εργασία μου. Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έχω καμία σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις προσήλθα στο αστυνομικό τμήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται και τα ονόματα τριών ακόμη ατόμων 20, 26 και 31 χρόνων, που ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση.

Δεν συνελήφθησαν ωστόσο καθώς παρήλθε το αυτόφωρο. Ο ένας μάλιστα έχει εμπλακεί και στην επίθεση σε βάρος του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη τον Μάιο του 2018.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ