Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Δυο αδέλφια επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς αλλά και πολίτες. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Παγκράτι στη Λαμία νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους δυο άντρες, που βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά την επιστροφή σπίτι του χτύπησε με γροθιές  την οροφή ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Ο νεαρός ιδιοκτήτης του, ο πατέρας του και άλλοι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν.

Γεγονός που εκνεύρισε τον ταραξία με αποτέλεσμα να καλέσει τον αδελφό του ο οποίος και έφτασε και εκείνος σε κατάσταση μέθης.

Στο σημείο έφτασαν δυο αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι ένστολοι προσπάθησαν να πείσουν τα αδέλφια  να ηρεμήσουν και να μπουν στο ασθενοφόρο ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Τα αδέρφια επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτύπησαν τον έναν από αυτούς τον έριξαν κάτω και προσπάθησαν να του πάρουν το όπλο.

Ευτυχώς επενέβησαν πολίτες και τους απομάκρυναν.

Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας οι οποίοι κατάφεραν και συνέλαβαν τους άντρες.

 

Πηγή: lamiastar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ