Επιστρέφει στη δίκη Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας

Την επιστροφή του Αλέξη Κούγια ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνοντας αίτημα προς το δικαστήριο για την παύση των συνηγόρων που της έχει διορίσει, μετά την παραίτηση την προηγούμενη εβδομάδα του γνωστού ποινικολόγου.

Κούγιας στον ΑΝΤ1: Θα επιστρέψω στην δίκη – Δεν θα αφήσω την Πισπιρίγκου ανυπεράσπιστη

Της Άννας Κανδύλη

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι επιθυμώ να παύσω τις 2 από τις 3 συνηγόρους γιατί θα επανέλθει ο κ. Κούγιας με τη συνεργάτιδα του» είπε η Ρούλα Πισπιριγκου διευκρινίζοντας ότι ζήτησε από τον κ. Κούγια να επιστρέψει κι εκείνος δέχτηκε.

«Δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με εμένα, δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας. Επικοινώνησε η αδελφή μου με τον κ. Κούγια και ρωτήσαμε αν θα επέστρεφε στην υπόθεση και είπε ναι» σημείωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί αύριο, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η απολογία της κατηγορούμενης σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν οι δυο επιστήμονες από το εξωτερικό που ζήτησε η ίδια να εξεταστούν.

Πρόκειται για δύο καθηγητές οι οποίοι κατά την κατηγορούμενη μπορούν να εξηγήσουν γιατί ήταν ελλιπής, όπως ισχυρίζεται, ο γονιδιακός έλεγχος στην Τζωρτζίνα.

Κατά την αυριανή διαδικασία παρών στο δικαστήριο θα είναι και ο κ. Κούγιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ