Φίλης: Νέα «πυρά» στον Κασσελάκη – «Στηρίχθηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου»

«Ο κ. Κασσελάκης επιδεινώνει το πρόβλημα αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ μετά και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας για διαγραφή μαζί με τους Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Ώρα μηδέν για τον ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέση μάχης ενόψει της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου

Όπως είπε ο κ. Φίλης, «επιχειρεί να μετατρέψει ένα κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς σε… Δημοκρατικό Κόμμα Μπάιντεν. Το ύφος και οι μέθοδοι θυμίζουν Τραμπ».

Ο Νίκος Φίλης τόνισε ότι «ο Κασσελάκης στηρίχθηκε από το σκοτεινό μέρος του διαδικτύου ενώ υπήρξε άλωση στο κόμμα, όπως έγινε στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα από τον Τραμπ: «Το να μεταφέρουμε την αμερικανική πραγματικότητα στον ευρωπαϊκό χώρο είναι λάθος».

ΣΥΡΙΖΑ: Κοινή δήλωση Aχτσιόγλου, Χαρίτση, Ηλιόπουλου – «Η κατάσταση είναι διαλυτική»
Ο ίδιος υποστήριξε ότι «κάνει πολιτική επί δύο-τρεις μήνες τώρα με βάση την προσωπική του ζωή, όχι με τα προβλήματα των ανθρώπων. Πότε παντρεύεται, πότε λέει ότι ευχαριστώ την οικογένειά μου γιατί αυτή μου έδωσε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται ονομαστικά στα μέλη της οικογένειάς του. Εμφανίζει τον εαυτό του σαν ένα ριάλιτι. Πότε δείχνει τη βέρα στο δεξί. Είναι δυνατόν να εμπνεύσει κανείς έτσι και να κάνει αντιπολίτευση;».

Ο Νίκος Φίλης έκανε αναφορά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ανέδειξε τον Κασσελάκη. «Πρέπει να μιλήσει ο πρώην πρόεδρος, όταν βγαίνει ο Κασσελάκης και λέει υπονόμευαν τον Τσίπρα» σημείωσε.

Υπογράμμισε πως ο κ. Κασσελάκης με τις απόψεις που διατύπωσε δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κριθεί το θέμα, να συζητήσουμε τις απόψεις που διατυπώνει, επισήμανε.

Σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποφεύγει να κάνει διάλογο, προχωρώντας σε διαγγέλματα.

ΣΥΡΙΖΑ – Πήραν θέση Ξανθός και Σταθάκης: «Το κόμμα έχει καταστεί αρχηγοκεντρικό» – Κείμενο 117 μελών από την Κρήτη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ