Βόλος: Τρόμος από επιδειξία – Παρενόχλησε και τέταρτη γυναίκα

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στις γυναίκες ένας επιδειξίας στον Βόλο ο οποίος μάλιστα μόλις αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα, όπου έδωσε κατάθεση καθώς κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας συνελήφθη εκ νέου από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, όπου τελικά συνελήφθη ο 28χρονος και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο γυναικών, ο δράστης, με μικρή χρονική διαφορά 20 λεπτών, προέβη σε άσεμνη πράξη σε βάρος τους, προσβάλοντας έτσι την τιμή και τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Η μία γυναίκα που έπεσε θύμα του, προσπαθούσε να εισέλθει στην πολυκατοικία όπου διαμένει, ενώ η δεύτερη να επιβιβαστεί στο ΙΧ της αυτοκίνητο. Έπειτα από αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε αμέσως, ενώ επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 26,06 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, που φέρεται να είχε τελέσει τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 1ης Νοεμβρίου στον Βόλο, σε βάρος μίας ακόμη ημεδαπής.

Χθες ο 28χρονος προσήχθη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση, ωστόσο ο συνήγορός του ζήτησε αναβολή και θα δικαστεί τη Δευτέρα, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση και να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Μέχρι τη Δευτέρα η κράτησή του διατηρείται.

Βόλος: Η πρώτη καταγγελία 20χρονης φοιτήτριας για τον επιδειξία

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματιστεί και άλλη δικογραφία, καθώς στις αρχές του μήνα, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, τρομοκράτησε νέες γυναίκες, πάλι με προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο 28χρονος σε δύο περιπτώσεις – που γνωστοποιήθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε νέες κοπέλες. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως μόνο μία περίπτωση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία 20χρονης φοιτήτριας, ο 28χρονος επιδειξίας τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου στην οδό Κ. Καρτάλη, είδε τη νεαρή να μπαίνει σε πολυκατοικία. Αντιλαμβανόμενος ότι είχε κλειδιά, της ζήτησε να του ανοίξει, για να μπει κι αυτός. Έτσι έκανε η κοπέλα, ωστόσο, όταν εκείνος μπήκε – σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα – κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Η κοπέλα τρομαγμένη τον έσπρωξε και τον έβγαλε από την πολυκατοικία, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, δημοσιεύοντας παράλληλα το συμβάν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου ερεύνησε την καταγγελία και, βάσει των περιγραφών του θύματος, έφτασε γρήγορα στα ίχνη του 28χρονου, τον οποίο εντόπισε. Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σε βάρος του, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο δράστης φέρεται να έχει επαναλάβει την πράξη του και μάλιστα την ίδια ημέρα με την καταγγελία της κοπέλας.

Σύμφωνα με δεύτερη καταγγελία, η οποία, όμως, δεν έγινε ποτέ στην αστυνομία παρά διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου, ο 28χρονος πλησίασε νεαρές κοπέλες στην περιοχή της Μεταμορφώσεως και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα… Τελικά το αυτόφωρο δεν το απέφυγε από την προχθεσινή του νέα επίδειξη…. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι έπαιρνε θεραπεία για ψυχιατρικούς λόγους, την οποία και σταμάτησε. Παρόντες χθες στην ακροαματική διαδικασία οι γονείς του και η αδερφή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ