Επιδεινώνεται ο καιρός

Επιδεινώνεται ο καιρός

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα Κυριακή ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής κυρίως χώρας. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο.

 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές η σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και αργότερα τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 9 έως 21 βαθμούς κελσίου. Σε πτώση από το απόγευμα.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική – ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 7 έως 19 βαθμούς κελσίου. Σε πτώση από το απόγευμα.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Σε πτώση από το απόγευμα.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 και από το απόγευμα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ