Επεισόδια στου Ρέντη: Δύο από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια τρέχουν να κρυφτούν – Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ του Ρέντη όπου ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και ακόμη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που εξασφάλισε ο Alpha κάμερα ασφαλείας κατέγραψε δύο από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια να τρέχουν να κρυφτούν, αμέσως μετά το χτύπημα κατά του αστυνομικού.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο ένας να τρέχει από το πεζοδρόμιο και να κρύβεται πίσω από βανάκι για να γλιτώσει, ενώ ένας δεύτερος άνδρας σε στενό της περιοχής, φαίνεται να τρέχει στον δρόμο ώστε να μην πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού, που επλήγη σφοδρά από την φωτοβολίδα με τον 31χρονο αστυνομικό να εξακολουθεί να δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/12) από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας επισημαίνεται ότι έγινε ακρωτηριασμός του ποδιού του αστυνομικού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού» και προκειμένου να αποφευχθούν επιπλοκές και σοβαρή επιδείνωση της κατάστασής του.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ