Ένταση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων της Κρήτης, οι οποίοι το πρωί έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, διεκδικώντας την εφαρμογή της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2015-2016, στο σύνολο του κλάδου.

Αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων - Ένταση στο αεροδρόμιο!

Αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων - Ένταση στο αεροδρόμιο!

Την ίδια ώρα προκλήθηκε ένταση, καθώς η απεργία τους κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική με απόφαση του δικαστηρίου, μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εκ μέρους του συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης αλλά και από την παρουσία δύναμης αστυνομικών με διμοιρίες των ΜΑΤ στον χώρο έξω από το αεροδρόμιο, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν.

MAT AERODROMIO2

Στο μεταξύ, σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, πραγματοποιείται συνάντηση των δύο πλευρών, παρουσία εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου, στο γραφείο του αερολιμενάρχη Ηρακλείου.

MAT AERODROMIO1

Υπενθυμίζεται, ότι το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ», σε πρόσφατη γενική συνέλευση των εργαζομένων, είχε αποφασίσει να ξεκινήσει ένας αγώνας προάσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων τους, με 24 ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από σήμερα, ενώ έντονα έχει αντιδράσει ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

Αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων - Ένταση στο αεροδρόμιο!

 

 

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή βίντεο: flashnews.gr

Πηγή φωτο: cretalive.gr, cretapost.gr και flashnews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής-50 άτομα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ένταση με μέλη των «πυρήνων» στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στον Άγιο Σάββα κατά εκατοντάδες για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.