Ένταση στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ – Μέλη της σπείρας των νοτίων προαστίων προπηλάκισαν τον Σειραγάκη

Μέλη της σπείρας που έχουν συλληφθεί για προστασία καταστημάτων στα νότια προάστια της Αττικής προπηλάκισαν τον παιδόφιλο Νίκο Σειραγάκη, μέσα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, γιατί τον πέρασαν για τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (21/6), σύμφωνα με πληροφορίες του L&O.

Νίκος Σειραγάκης: Γιατί συνελήφθη ξανά – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συλληφθέντες για προστασία, διαπίστωσαν ότι ένα από τα κελιά των κρατητηρίων ήταν κλειδωμένο με λουκέτο και πίστεψαν πως ο νέος «συγκάτοικός» τους ήταν ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Τότε, άρχισαν να φωνάζουν και να απειλούν τον κρατούμενο που ήταν μέσα στο κελί. Όμως, αυτός δεν ήταν ο 32χρονος αλλοδαπός, όπως πίστευαν, αλλά ο παιδόφιλος Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε συλληφθεί το πρωί εκείνης της ημέρας.

Τα μέλη της σπείρας δεν δίστασαν, δε, να καλέσουν τους φύλακες να τον ξεκλειδώσουν από τα γυναικεία κρατητήρια, ώστε να τον «παραδώσουν» στη συνέχεια σε εκείνους… για τα περαιτέρω. Εκτιμώντας ότι η ένταση μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, οι αστυνομικοί μετέφεραν τελικά τον Σειραγάκη στα κρατητήρια των ανδρών.

Κως: «Η Αναστάζια μου τηλεφώνησε την ημέρα της απαγωγής» – Τι δηλώνει η μητέρα της 27χρονης

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι συλληφθέντες για το κύκλωμα προστασίας προκάλεσαν ένταση. Την ίδια ημέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα και για το φαγητό, γιατί οι φακές δεν ικανοποιούσαν τον ουρανίσκο τους και ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να παραγγείλουν σουβλάκια, χωρίς να διστάσουν ακόμη και να απειλήσουν τους φρουρούς.

Προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση, τελικά αποφασίστηκε να τους δοθεί από μία μερίδα παστίτσιο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ