Χριστίνα Σούζη: Επέστρεψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετά το σοβαρό τροχαίο

Η Χριστίνα Σούζη εμφανίστηκε, το πρωί της Πέμπτης (22-6), στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με την Φαίη Σκορδά, 16 ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Κηφισίας. Η γνωστή μετεωρολόγος ευχαρίστησε τους ανθρώπους στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύτηκε και επισήμανε πως όλα πλέον είναι καλά.

Χριστίνα Σούζη: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του» – Τι λέει στο enikos.gr μετά το σοβαρό τροχαίο

«Καλημέρα, ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά, καλώς σας βρήκα. Πριν σας πω τον καιρό, να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό που νοσηλεύτηκα εκεί. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί πέρα, όχι για μένα μόνο, για όλους. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αυξηθούν. Κάνουν τη δουλειά καθένας για δέκα άτομα. Και επιπλέον να ευχαριστήσω την κυρία Κοτρώτσιου που με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά, με έφτιαξε… Όλα καλά, δόξα το Θεώ», είπε η Χριστίνα Σούζη στην Φαίη Σκορδά.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του και τον Ευαγγελισμό που όλοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για μένα και για όλο τον κόσμο που είναι εκεί. Έχουμε εκπληκτικό ιατρικό προσωπικό και νοσηλευτικό», συμπλήρωσε η γνωστή μετεωρολόγος, στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε στην Φαίη Σκορδά ότι ήταν μια μεγάλη περιπέτεια για την ίδια, αλλά τέλος καλό, όλα καλά και δεν θέλει πλέον να το θυμάται.

Δείτε την εμφάνιση της Χριστίνας Σούζη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ