Εμβόλισε το περιπολικό… για να μην τον πιάσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθησαν, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στη Βοιωτία, όταν ένας Ρομά έκλεψε αγροτικό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά του να ξεφύγει από μπλόκο των αστυνομικών εμβόλισε το περιπολικό.

Ο δράστης έκλεψε ένα αγροτικό αυτοκίνητο, 4×4, από την περιοχή της Θήβας, και μάλιστα χωρίς δυσκολία, αφού ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω στον διακόπτη.

Ωστόσο, έγινε αμέσως αντιληπτός. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και άρχισαν να τον καταδιώκουν. Ο δράστης μπήκε στην Κωπαΐδα και από εκεί βγήκε στον Ορχομενό.

Ακολούθησε τον δρόμο Ορχομενός – Προσήλιο – Ακόντιο – Χαιρώνεια. Εκεί όμως, στο μνημείο του Λιονταριού τον περίμεναν οι αστυνομικοί που είχαν προβλέψει την διαδρομή που θα ακολουθούσε.

Βλέποντας το μπλόκο που είχαν στήσει η αστυνομία, ο Ρομά δεν δίστασε ούτε στιγμή, πάτησε γκάζι και εμβόλισε το περιπολικό, χωρίς όμως να τραυματίσει τους αστυνομικούς.

Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα δύο οχήματα ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Μάλιστα μετά το τροχαίο υπήρξε κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβουν.  

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lamiastar.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στις ΗΠΑ- Τεμάχισε την εγγονή της επειδή έκλαιγε – ΒΙΝΤΕΟ

«Σήκωσαν» τάματα πιστών στη Βέροια

Έγραφε ποιήματα για την παράνοια ο 26χρονος που πέταξε στο κενό το βρέφος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ