Κορονοϊός: Τρία Πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν σαν εμβολιαστικά κέντρα

Εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε κάποια πανεπιστημιακά ιδρύματα για εκείνους τους φοιτητές που θέλουν να εμβολιασθούν κατά του κορονοϊού λίγο πριν μπουν στα αμφιθέατρα των σχολών τους. Σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

εμβολιασμός-μαθητές-σχολεία

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

«Ο εμβολιασμός στο ΕΜΠ από κινητή μονάδα θα διενεργηθεί το χρονικό διάστημα 13/10/2021-19/10/2021, 9:00-12:30 (εκτός Σαββατοκύριακου, 16-17/10), στον χώρο του Ιατρείου στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί με το εμβόλιο της εταιρίας PFIZER.

Σε ότι αφορά στο χρονικό διάστημα εμβολιασμού στις εγκαταστάσεις Πατησίων, θα ακολουθήσει σε νέα ανακοίνωση.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα 11/10/2021 στις 12:00. https://forms.gle/QAkQXQZrhM7tysMd8 (αν χρειαστεί, να κάνετε copy/paste τον σύνδεσμο στον browser). Ας δηλώσετε και όσοι ενδιαφέρεστε για εμβολιασμό στην Πατησίων, για καλύτερη προετοιμασία της διαδικασίας.

Θα λάβετε e-mail με την ημερομηνία και την ώρα προσέλευσής σας.

Παρακαλείσθε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα και να συμμετάσχετε στη διαδικασία με υπομονή και διάθεση συνεργασίας. Η όλη διαδικασία θα υποστηριχτεί διοικητικά και από προσωπικό του ΕΜΠ».

Εμβολιασμοί

Πανεπιστήμιο Πάτρας

Το Πανεπιστήμιο Πατρών αναφέρει πως θα λειτουργούν εμβολιαστικά κέντρα:

  • Στο Ρίο (Πανεπιστημιούπολη Ρίου – Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας – Κτίριο Α’ – Ισόγειο).
  • Στο Κουκούλι (Πανεπιστημιούπολη Κουκούλι – Φοιτητική Εστία).
  • Στο Μεσολόγγι (Πανεπιστημιούπολη Μεσολογγίου, κτίριο Κ10).

«Όσα από τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, όλων των κατηγοριών, Μόνιμο, Έκτακτο Διδακτικό και Τεχνικό Προσωπικό, Διοικητικό Προσωπικό (Μόνιμοι, ΙΔΑΧ, ΙΔΟΧ), Συμβασιούχοι, Ερευνητές κ.α. και βεβαίως οι Φοιτητές που επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να το δηλώσουν με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος μέχρι και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

«Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων σε Ηράκλειο (αμφιθέατρο Μανασάκη) και Ρέθυμνο (χώρος ιατρείου), όπως επίσης και δύο ιατρεία για τους πρωτοετείς φοιτητές. Φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του Πανεπιστημίου, πιστεύουμε ότι θα μετριαστούν με την πάροδο του χρόνου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ