ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 22χρονος που λήστευε επιβάτες του Μετρό

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 22χρονου, μέλους συμμορίας που διέπραττε ληστείες μέσα σε σταθμούς του Μετρό. Ο 22χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος συνεργός του, συνελήφθησαν το μεσημέρι της 31ης Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μετρό: Καρέ-καρέ η δράση της συμμορίας που λήστευε επιβάτες – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών ληστειών στους σταθμούς Μετρό του Κεραμεικού, της Αγίας Μαρίνας, του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρα, συστήθηκε από την συγκεκριμένη Υπηρεσία ειδική ομάδα αστυνομικών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνα πιστοποιήθηκε η δράση συμμορίας και εντοπίστηκαν τα μέλη της. Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της συμμορίας, προσέγγιζαν κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας, εντός των σταθμών και με τη χρήση ή απειλή βίας τους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα ή άλλα τιμαλφή. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις ληστειών σε σταθμούς Μετρό.

Συμμορία του Μετρό: Μαχαίρια, απειλές και ξυλοδαρμοί ανηλίκων μπροστά στα μάτια των επιβατών- «Θα σε ρίξουμε στις ράγες»

Τα στοιχεία του 22χρονου δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 22χρονου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ