Έγκλημα το τροχαίο στην Ανδραβίδα

Έγκλημα το τροχαίο στην Ανδραβίδα

 

Η μαρτυρία του Βούλγαρου οδηγού του αυτοκινήτου αποτέλεσε το κλειδί που οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης του θανατηφόρου τροχαίου χθες τα ξημερώματα στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς τις συνθήκες του δυστυχήματος και το τι είχε προηγηθεί σε μπαρ της Κυλλήνης, όπου ο ίδιος και ο νεκρός συνεπιβάτης του είχαν έντονο επεισόδιο με μια παρέα Ελλήνων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μετά το επεισόδιο, οι δύο Βούλγαροι αποχώρησαν από το μπαρ ενώ ακολούθησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες. Στο δρόμο υπήρξε καταδίωξη για περίπου δύο χιλιόμετρα, μέχρι που έγινε η σύγκρουση των δύο οχημάτων που οδήγησε στην εκτροπή του αυτοκινήτου των Βουλγάρων, με αποτέλεσμα να πέσει αυτό στο αποστραγγιστικό κανάλι και να σκοτωθεί ο συνοδηγός.

Σύμφωνα με το ilialive, ο χρόνος του περιστατικού προσδιορίζεται περίπου στις 4 με 4.30 τα ξημερώματα, ενώ το ντεραπαρισμένο αυτοκίνητο στο κανάλι έγινε αντιληπτό από πολίτη στις 5.10 π.μ.

Οι Αρχές αξιοποιώντας την μαρτυρία του οδηγού και τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά την έρευνα κατάφεραν να φτάσουν στους φερόμενους ως δράστες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ομολογήσει για την πράξη τους.

Το αυτοκίνητο των Βούλγαρων και αυτό που επέβαιναν οι δράστες θα ερευνηθούν από πραγματογνώμονες.

Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ