Έγκλημα στον Εύοσμο: Αυτή είναι η τραγική ιστορία της οικογένειας – Καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση

Στο φως έρχονται λεπτομέρειες από την τραγική ιστορία της οικογένειας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνουν καταγγελίες για βιασμό, κακοποίηση και προσωρινή εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης.

Η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης την Παρασκευή, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Έως την απολογία τους, παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται τη δικογραφία της υπόθεσης, η 18χρονη κόρη φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ότι ο 49χρονος πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 14 ετών, ενώ θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της ισχυρίστηκε πως υπήρξε και η 45χρονη. Λόγω αυτών των συνθηκών, η μητέρα αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη παίρνοντας μαζί και τα δύο παιδιά τους. Ανά διαστήματα, μάλιστα, δήλωσε πως φιλοξενείτο σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Στο μεσοδιάστημα, η μητέρα φέρεται να είχε συνάψει σχέση με άλλον άνδρα, με τον οποίο απέκτησε παιδί. Ωστόσο, έπειτα από παρότρυνση του γιου, επέστρεψαν στο σπίτι όπου ζούσαν με τον πατέρα, στην οδό Ιθάκης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν προανακριτικά, όταν επέστρεψαν στο σπίτι συνεχίστηκε η κακοποίηση σε βάρος τους, ενώ επιπλέον υπήρξε διαμάχη και για οικονομικές διαφορές, με αποτέλεσμα η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί να φτάσει σε αδιέξοδο.

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, η 18χρονη κόρη και η μητέρα, κατηγορούνται πως μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του πατέρα και αφού τον ακινητοποίησαν, του επιτέθηκαν με μαχαίρι. Το θύμα έφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο λαιμό και το πρόσωπο. Στη συνέχεια, κατηγορούνται πως επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες της Αστυνομίας αναστατώνοντας το σπίτι, ενώ στην προσπάθειά τους να ξεφορτωθούν το όπλο του εγκλήματος, πέταξαν το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τον 49χρονο εντόπισε νεκρό, το ίδιο βράδυ, ο γιος της οικογένειας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΟ: thessnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ