Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Η απολογία του δολοφόνου της 46χρονης Άννας – «Προσπάθησα να αμυνθώ»

«Τσακωθήκαμε και με χτύπησε. Προσπάθησα να αμυνθώ και τη χτύπησα και εγώ. Άρπαξα ένα αντικείμενο που βρήκα μπροστά μου και τη χτύπησα δυνατά. Έγινε φασαρία, δεν κατάλαβα ότι είχε σκοτωθεί και έφυγα από το παράθυρο». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τη δολοφονία της 46χρονης από την Κούβα ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές, στην απολογία του, όταν βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Του ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο φερόμενος ως δολοφόνος της Άννας, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην οδό Φυλής, υποστήριξε πως όχι μόνο δεν τη σκότωσε εκείνος, αλλά αντίθετα πως η 46χρονη ήταν εκείνη που του επιτέθηκε πρώτη και προσπάθησε να του κάνει κακό.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως απλά υπερασπίστηκε τον εαυτό του και πάνω στην πάλη επήλθε ο θάνατος της 46χρονης, χωρίς να το καταλάβει. Στη συνέχεια έφυγε από το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος, επικαλούμενος τη φασαρία που είχε προηγηθεί με τον δήθεν τσακωμό τους.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού δεν ήταν σε θέση να δώσει πειστικές απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που του έκαναν ο εισαγγελέας και ο ανακριτής που χειρίστηκαν την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος δεν έδωσε καμία απάντηση στο ερώτημα γιατί κατά τη σύλληψή του φορούσε πανάκριβα κοσμήματα που ανήκαν στο θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε πως τα κοσμήματα του τα είχε κάνει δώρο η 46χρονη, καθώς κατά καιρούς έμενε στο διαμέρισμά της για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Παράλληλα, δεν έδωσε πειστική απάντηση και για τα χρήματα που είχε πάνω του τη στιγμή της σύλληψής του, καθώς φέρεται να υποστήριξε πως αυτά προέρχονταν από τη δουλειά του, την οποία όμως δεν μπορούσε να προσδιορίσει. Μάλιστα, έκανε συνεχώς λόγο για έναν εργοδότη που τον πλήρωνε, χωρίς να τον κατονομάσει. Με βάση τα στοιχεία ενοχής που είχαν συλλέξει με μεθοδικότητα οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και την αδυναμία του κατηγορουμένου να δώσει επαρκείς απαντήσεις, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Εξιχνίαση

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη διάπραξή του και άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ξεκίνησαν μεθοδική έρευνα. Στην αρχή συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, κυρίως από το παράθυρο του ισόγειου διαμερίσματος, από το οποίο, όπως όλα έδειχναν, είχε διαφύγει ο δράστης του φονικού.

Εν συνεχεία οι κάμερες από την απέναντι πολυκατοικία αλλά και από έναν οίκο ανοχής της οδού Φυλής «έδωσαν» στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τα χαρακτηριστικά του δράστη, όπως είχε αποκαλύψει η Realnews.

Οι αστυνομικοί, έχοντας στα χέρια τους την εικόνα του βασικού υπόπτου, κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Άρχισαν να «χτενίζουν» τα στέκια των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας και τελικά βρήκαν τον δράστη κοντά σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Ο 35χρονος φορούσε ακόμα στον λαιμό και στα χέρια του τα κοσμήματα του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ