Άγιος Παντελεήμονας: Εκβιασμός το κίνητρο της δολοφονίας της 46χρονης Άννας; – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. και οι δεκάδες καταθέσεις

Αισιόδοξοι για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 46χρονης Άννας από την Κούβα στον Άγιο Παντελεήμονα είναι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ήδη έχουν εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ. δεκάδες άτομα, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι τρανς, αλλά και κάποιοι άνδρες που διαπιστώθηκε πως είχαν κλείσει ραντεβού με την 46χρονη.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι συνάδελφοί της στις καταθέσεις τους υποστηρίζουν πως η 46χρονη ήταν ευέξαπτη και πολύ οξύθυμη το τελευταίο χρονικό διάστημα, και τσακωνόταν συνεχώς με άλλες τρανς. Λόγω της συμπεριφοράς της, όπως ισχυρίστηκαν, την είχαν απομονώσει και δούλευε μόνη της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης της δολοφονίας να είναι κάποιος πελάτης της, τον οποίο η 46χρονη μπορεί να εκβίαζε πως θα αποκάλυπτε τις συναντήσεις τους. Εξάλλου, φαίνεται πως δεν έκλεινε ραντεβού μόνο με πελάτες στο πλαίσιο της δουλειάς, αλλά και για την προσωπική της ευχαρίστηση. Αυτό δεν αποκλείεται να της κόστισε και την ίδια της τη ζωή…

Τα βίντεο που “δείχνουν” τον δολοφόνο της Άννας

Από την πρώτη στιγμή τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συγκέντρωσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα και αμέσως άρχισαν να «σαρώνουν» το υλικό.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, από κάμερα ασφαλείας της γειτονιάς, φαίνεται να έχει καταγραφεί ο δολοφόνος της 46χρονης. Στο βίντεο φαίνεται να περπατάει η 46χρονη με έναν άνδρα και να μπαίνουν μαζί στο σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου. Αυτός ο άνδρας εκτιμάται πως είναι και ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Επίσης, σε κοντινό με την πολυκατοικία σημείο, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα έχει καταγράψει έναν άνδρα να απομακρύνεται από την περιοχή, στην πλάγια όμως πλευρά του κτιρίου. Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στον χώρο διαπίστωσαν πως ο ύποπτος έφυγε από το πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος που «βλέπει» στην οδό Φυλής, καθώς η πόρτα τις ισόγειας κατοικίας βρέθηκε κανονικά κλειδωμένη, με τα κλειδιά πίσω από τη θύρα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εξέτασαν τα καταγραφικά στις κάμερες εβδομάδες πίσω, διαπιστώνοντας τις συχνές επισκέψεις του συγκεκριμένου ανθρώπου στο διαμέρισμα της Κουβανής.

Όπως έγραψε η Realnews, οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν προχωρήσει στην ανάλυση των εικόνων, εκτιμώντας πλέον πως πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας, μετρίου αναστήματος, ο οποίος είναι σωματώδης και με λίγο μακριά μαλλιά. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο άνδρας που «συνελήφθη» από τις κάμερες είχε περίεργο περπάτημα. «Ο τρόπος που βαδίζει είναι σαν να έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι. Ίσως πρόκειται για κάτι που προέκυψε μετά από πάλη με το θύμα», αναφέρει αξιωματικός που έχει γνώση των ερευνών.

Τα αποτυπώματα

Όπως είχε γράψει το enikos.gr στο σπίτι της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, εντοπίστηκαν 50 αποτυπώματα. Μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, διαπιστώθηκε ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε δέκα σεσημασμένους. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ένας από τους δέκα σεσημασμένους είναι το πρόσωπο που αποτυπώνεται στο επίμαχο βίντεο. Έτσι προσπαθούν να συγκρίνουν τις φωτογραφίες των δέκα ανδρών με τη φιγούρα που έχει καταγραφεί στην κάμερα.

Τι πήρε μαζί του ο δολοφόνος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν γεμάτο αίματα.  Σε όλα τα δωμάτια, από την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, υπάρχει αίμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη σκηνή του εγκλήματος ένα ψαλίδι, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησε ο δράστης για να προκαλέσει τα θανατηφόρα τραύματα στον λαιμό και το στήθος της 46χρονης. Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αιμορραγικό σοκ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε αμυχές στην πλάτη της, που πιθανώς προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο ή ζώνη. Επίσης, ο ιατροδικαστής έχει διαπιστώσει τραύματα και στο κεφάλι του θύματος με ένα βαρύ αντικείμενο, το οποίο μάλλον είναι ένα κηροπήγιο που εντοπίστηκε στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της και βασανίστηκε.

Σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, ως εκ τούτου οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι η Άννα πιθανόν γνώριζε τον δράστη ή με κάποιον τρόπο του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της. Αυτός είναι και ο λόγος που το σενάριο της ληστείας δεν ήταν το πιθανότερο εξαρχής.  Μάλιστα, ο δολοφόνος μετά το έγκλημα φαίνεται να έψαξε το διαμέρισμα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι μπορεί να πήρε μαζί του..

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ