Δυστύχημα στα Σπάτα: Οι γονείς του 22χρονου δεν βρίσκονταν μαζί του στην Ελλάδα – Συντετριμμένη η μητέρα του

Εντελώς συντετριμμένη από την απώλεια του “υπέροχου” γιου της δηλώνει η μητέρα του Τζακ Φέντον, του 22χρονου που έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο στο ελικοδρόμιο των Σπάτων

Η Βικτόρια, μίλησε στην MailOnline από το σπίτι της στο Κεντ, διευκρινίζοντας ότι οι ίδιοι δεν βρίσκονταν με τον γιο τους στην Ελλάδα χθες, που έγινε το τραγικό δυστύχημα. Ο 22χρονος φοιτούσε στο οικοτροφείο Sutton Valence.

Ο νεαρός μαζί με φίλους του επέστρεφαν στην Αθήνα από την Μύκονο προκειμένου να επιβιβαστούν σε ιδιωτικό τζετ και να επιστρέψουν στη συνέχεια στη Μεγάλη Βρετανία.

“Μάθαμε τι συνέβη μόλις στις 10 το βράδυ χθες το βράδυ. Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι. Ήταν το πιο υπέροχο αγόρι“, είπε αρχικά η μητέρα του. “Νομίζω ότι ο πιλότος είναι υπό κράτηση, αλλά ήταν το πιο φρικτό ατύχημα από την όψη του. Ο Τζακ είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα με μερικούς από τους φίλους του, ένα ζευγάρι που γιόρταζε γενέθλια εκεί έξω. Η οικογένειά του έχει μείνει στο Κεντ. Δεν πήγαμε Ελλάδα. Μαζί τους ήταν και ένας πατέρας ενός φίλου του”, ξεκαθαρίζει η μητέρα του.

“Ο Τζακ και οι φίλοι του είχαν πάρει ένα ελικόπτερο από την Αθήνα στη Μύκονο χωρίς κανένα πρόβλημα και το ίδιο έκαναν ξανά, πήραν ένα ελικόπτερο από τη Μύκονο πίσω στην Αθήνα. Είχε αποβιβαστεί με ασφάλεια όταν προσγειώθηκε στην Αθήνα, αλλά για κάποιο λόγο επέστρεψε πίσω από το ελικόπτερο και ήταν η πίσω προπέλα που τον σκότωσε. Ήταν ακαριαίο”, συνεχίζει η μητέρα του 22χρονου.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο νεαρός είχε βγει έξω το προηγούμενο βράδυ “αλλά δεν είχε πιει τίποτα όλη μέρα χθες εκτός από νερό. Αυτός και οι φίλοι του ήταν όλοι νηφάλιοι”.

Οι γονείς ενός φίλου του Τζακ ήταν εκείνοι που επέβαιναν στο δεύτερο ελικόπτερο και τους ζητήθηκε να προσγειωθούν σε διαφορετικό αεροδρόμιο, ώστε να αποφύγουν να δουν από κοντά τη φρικτή σκηνή με τον νεκρό 22χρονο.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του Βρετανού

Εντολή για την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες σχετικά με το τραγικό δυστύχημα σε ελικοδρόμιο των Σπάτων με θύμα έναν 22χρονο Βρετανό τουρίστα.

Ο χειριστής του ελικοπτέρου και οι δύο τεχνικοί εδάφους που συνελήφθησαν από την Αστυνομία αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, μέχρι την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ