Υπό έλεγχο η φωτιά στην Μάνδρα: Προσήχθη 55χρονη που έκαιγε χόρτα στην αυλή της

Σε προσαγωγής μιας 55χρονης προχώρησε η Αστυνομία για τη φωτιά στη Μάνδρα. Όπως μετέδωσε το Mega, η 55χρονη γυναίκα, κάτοικος του οικισμού του Νέου Πόντου που εκκενώθηκε προληπτικά, φέρεται να έκαιγε ξερά χόρτα και κλαδιά στην αυλή του σπιτιού της.

Οι αρχές εξετάζουν αν η φωτιά ξεκίνησε από το σπίτι της και αν αυτό διαπιστωθεί ότι ισχύει, θα της απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά δεν έχει φλόγα ούτε ενεργό μέτωπο και οι προσπάθειες που γίνονται πλέον από τις πυροσβεστικές δυνάμεις είναι για τον πλήρη έλεγχο της περιμέτρου και την κατάσβεση μικροεστιών.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, και συγκεκριμένα στις 17.14 στην περιοχή του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας Αττικής, σε δασική έκταση, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, , εστάλη μήνυμα προληπτικής εκκένωσης σε δύο οικισμούς.

Για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να κινούνται χωρίς καθυστέρηση τα πυροσβεστικά οχήματα, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

  • Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας -Θηβών από το ύψος της Αγίας Σωτήρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα
  • Στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας – Θηβών από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίας Άννης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα
  • Στην ανώνυμη οδό από το ύψος του οικισμού Ποντίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ