Δράμα: Οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη γυναικοκτονία και η μαρτυρία της ξαδέλφης του δράστη

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την γυναικοκτονία στη Δράμα. Ένας 64χρονος σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του, που είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στην Προσοτσάνη, το βράδυ της Δευτέρας. Η μικρότερη κόρη ήταν εκείνη που αντίκρισε τους γονείς της νεκρούς. Ανησύχησε όταν ο πατέρας της δεν πήγε το πρωί να πάρει τα παιδιά της να τα πάει στο σχολείο. Όταν έφτασε στο πατρικό της, είδε τα κλειδιά στην εξώπορτα. Η εικόνα που αντίκρισε ήταν ένας εφιάλτης. Η μητέρα της νεκρή στο σαλόνι από σφαίρες στο στήθος κι ο πατέρας της, νεκρός κι αυτός στο μπάνιο του σπιτιού. 

“Για σκεφτείτε ένα παιδί να δει τους γονείς του σε μια τέτοια κατάσταση, νομίζω ότι είναι μόνο και στο άκουσμα τραγικό. Ξέρω βέβαια ότι κρατούσαν τα παιδιά επειδή πήγαινε στη δουλειά το κορίτσι, από εκεί και πέρα προφανώς δεν εμφανίστηκαν το πρωί και ανησύχησε, να δει τι έγινε” περιγράφει η ξαδέλφη του δράστη στην εκπομπή LiveNews στο Mega.

Ο 64χρονος δράστης πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα την σύζυγό του στο στήθος, φαίνεται όμως ότι παρέμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες, ώσπου τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του. Φαίνεται, δε, ότι χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι στην σκανδάλη της καραμπίνας για να καταφέρει τελικά να θέσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας του μήκους του κυνηγετικού όπλου.

Σε διάσταση, αλλά ζούσαν στο ίδιο σπίτι

Η ξαδέλφη του δράστη και αυτόχειρα εξήγησε ότι ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τα τελευταία 2-3 χρόνια, ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο 64χρονος είχε δώσει χρήματα στην γυναίκα πριν από μερικές ημέρες, καθώς θα έφευγε από την κατοικία. “Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω τέλος πάντων, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο τρεις ημέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ» αναφέρει η ξαδέρφη του 64χρονου.

“Σε διάσταση είναι εδώ και χρόνια, δεν είναι τώρα, η ίδια το ζήτησε. Τι μπορεί να μεσολάβησε, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Συνήθως μου έκοβε την συζήτηση αλλά ήταν πολύ πληγωμένος. Πληγωμένος γιατί την αγαπούσε τόσο πολύ και αυτή τον πρόδωσε”, διευκρινίζει η ξαδέλφη του δράστη.

Κανείς από το χωριό δεν φαίνεται να γνώριζε τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους. Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

Αδυνατεί να καταθέσει η μικρότερη κόρη που τους βρήκε νεκρούς

Η μικρότερη κόρη του ζευγαριού που αντίκρισε τους γονείς της νεκρούς, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και είναι αδύνατο, μέχρι στιγμής, να καταθέσει στην αστυνομία.

Μία γειτόνισσα περιέγραψε τα όσα άκουσε και είδε. “Για εμένα ήταν πάρα πολύ καλοί, ευγενικοί γείτονες. Δεν ξέρω ποια ήταν η αιτία” αναφέρει η γυναίκα και διευκρίνισε ότι η ίδια άκουσε δύο πυροβολισμούς.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ