Δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος έφτασε στο σημείο να πει ότι τον χτυπούσε

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε και συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Η 20χρονη Καρολάιν βρίσκει φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της. Στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου ζούσε με τον 32χρονο σύζυγό της και τη μικρή τους κόρη, τη μόλις 11 μηνών Λυδία. Η εξέλιξη της υπόθεσης δε, είναι ακόμη πιο σοκαριστική. Δράστης είναι ο ίδιος ο σύζυγός της, όπως ομολόγησε ο ίδιος έπειτα από οκτώ ώρες ανάκρισης και τελικά “έσπασε”. Ο Μπάμπης που τόσο καιρό ισχυριζόταν ότι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στην οικία τους, έδεσαν χειροπόδαρα τον ίδιο, πήραν τα λεφτά και σκότωσαν τη γυναίκα του επειδή εκείνη αντιστεκόταν. Μάλιστα έλεγε σε δηλώσεις του ότι έχει εμπιστοσύνη στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πως θα τους βρουν και θα συλληφθούν. Μόνο που τέλειο έγκλημα τελικά αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει, όσο κι αν ο ίδιος πιθανόν να νόμιζε κάτι τέτοιο, έχοντας “σκηνοθετήσει” τα πάντα για να φαίνεται ως ληστεία η εισβολή στη μεζονέτα και έχοντας… εμπνευστεί από τη διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι του άλλοτε εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι.

Οι περισσότεροι που παρακολουθούσαν την υπόθεση των Γλυκών Νερών με κομμένη την ανάσα, είχαν την εντύπωση ότι ο Μπάμπης και η Καρολάιν ζούσαν την απόλυτη ευτυχία. Δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και συμπλήρωσαν την ευτυχία τους όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Λυδία. Από τις αναρτήσεις στα social media, όπου πόζαραν χαμογελαστοί, έδειχναν να περνούν καλά μαζί και να είναι ερωτευμένοι, να ταξιδεύουν πολύ, ενώ από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το έγκλημα, άνθρωποι που γνώριζαν και τους δύο έλεγαν ότι ο Μπάμπης πάντα ήταν υποστηρικτικός απέναντι στην Καρολάιν, στα προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνη στην εγκυμοσύνη της ή και όταν του είπε ότι ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές τους.

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινή ζωή τους φαίνεται να μην ήταν ανέφελη. Τουλάχιστον βάσει όσων υποστήριξε ο ίδιος ο πιλότος στους αστυνομικούς κατά την ομολογία του, η οποία σοκάρει για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα της 11ης Μαΐου.

Οι έντονοι τσακωμοί του ζευγαριού το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να είναι το κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν, η οποία λέγεται ότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν και ότι θα έπαιρνε μαζί της το παιδί. Μέχρι τώρα, όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm, Μαρίνος Αλειφέρης δεν προκύπτει κάποιο οικονομικό κίνητρο. Οι λεπτομέρειες από όσα κατέθεσε ο Μπάμπης είναι ανατριχιαστικές όσον αφορά στις πράξεις του, ενώ σοκάρουν και τα όσα ισχυρίζεται για τη σχέση με τη σύζυγό του. Όπως ισχυρίστηκε, οι τσακωμοί τους ήταν έντονοι και συχνοί και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, είπε ακόμη ότι η 20χρονη, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό είχε ασχοληθεί με το ταε-κβο-ντο και τις πολεμικές τέχνες, τον χτυπούσε τον τελευταίο καιρό.

Τι υποστήριξε για το μοιραίο βράδυ

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έπαιζε θέατρο ενώ ήταν ο ίδιος ο δολοφόνος της μητέρας του παιδιού του, είπε στην κατάθεσή του ότι εκείνο το βράδυ είχαν ακόμη ένα φραστικό επεισόδιο. Όπως τόνισε, η Καρολάιν του είπε να φύγει από το κρεβάτι, ενώ κρατούσε στα χέρια της τη μικρή Λυδία. Είχαν ακόμη έναν καβγά που ήταν και ο μοιραίος για την 20χρονη μητέρα. Ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι την ώρα που πήγε να φύγει από το υπνοδωμάτιο – της φρίκης όπως αποδείχθηκε- είδε την Καρολάιν να ακουμπάει απότομα τη Λυδία στην κούνια και τότε είπε ότι θόλωσε και της επιτέθηκε. Της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια του και τη σκότωσε.

Μετά τα σκηνοθέτησε όλα μόνος του. Σκότωσε μέχρι και τον σκύλο, σημάδεψε το παράθυρο για να φαίνεται ότι υπάρχουν ίχνη παραβίασης και να μπορέσει να ενισχύσει το σενάριο της φονικής ληστείας, δέθηκε μόνος του. Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν υπήρχε κάποιος συνεργός, ούτε κάποιος που να τον βοήθησε στη συνέχεια να καλύψει τα ίχνη του.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε τίποτα για όσα έκανε τόσο καιρό, εκείνος απάντησε πως “σκεφτόταν το παιδί του και τι θα απογίνει με τη μητέρα του νεκρή και τον ίδιο στη φυλακή”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην Αλόννησο για να τον πάρουν, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης Καρολάϊν και λίγο αφού είχε αγκαλιάσει σφιχτά τη μητέρα της, μπορεί και να είχε καταλάβει ο ίδιος τι συνέβαινε. Βέβαια, οι αστυνομικοί φέρεται να του είπαν να τους ακολουθήσει γιατί υπάρχει ένα καινούριο στοιχείο για την υπόθεση.

“Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν” – Τι ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από την ομολογία του 32χρονου πιλότου, η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση. “Σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις, τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν”, ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ. σε έκτακτη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. “Για αυτό και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο, ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ”, συμπλήρωσε η ΕΛ.ΑΣ. διά του εκπροσώπου της.

“Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του 32χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο της συζύγου του” ανέφερε ακόμη η ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναφέρθηκε στη συνέχεια στον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε ο πιλότος από το νησί στην Αθήνα.

“Τις πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε ακτοπλοϊκώς από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από κει αεροπορικώς στην Αθήνα για να εξεταστεί ως αυτόπτης μάρτυρας”, ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που έβαλαν τον 32χρονο στο “κάδρο”

Ο 32χρονος βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και ήταν κλειδωμένος σε ένα γραφείο με δύο αξιωματικούς. Του έχει γίνει σαφές ότι σήμερα πρέπει να υπάρξουν ξεκάθαρες απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με το OPEN, του έχουν παρουσιάσει τα νέα στοιχεία και του έχουν ζητήσει να τους εξηγήσει από την αρχή τι ακριβώς έχει γίνει μέσα στο σπίτι αυτές τις κρίσιμες ώρες. Πριν από δύο ημέρες οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο κινητό του 32χρονου πιλότου, διαπίστωσαν ότι είχε κατεβάσει μια εφαρμογή, η οποία μετράει όταν έχουμε πάνω μας το κινητό μας πόσα βήματα έχουμε κάνει. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί ότι το κινητό του πιλότου “μετρούσε” βήματα, την ώρα που εκείνος ισχυριζόταν πως βρισκόταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν κι άλλα στοιχεία που προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το ένα είναι το κινητό-ρολόι που φορούσε η Καρολάιν, και στο οποίο, την ώρα -που σύμφωνα με την περιγραφή του 32χρονου η 20χρονη ήταν νεκρή – καταγράφονται παλμοί.

Σε ό,τι αφορά στην κάμερα ασφαλείας, ο 32χρονος είχε υποθέσει ότι φεύγοντας οι δράστες είχαν πάρει και την κάρτα μνήμης. Όμως, κάνοντας έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν συμπίπτει η ώρα που έχει αφαιρεθεί η κάρτα με την ώρα στην οποία αναφερόταν ο 32χρονος, περιγράφοντας τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι.

Τι είπε ο πιλότος στην πεθερά του

Το τι συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο τρισάγιο της Καρολάιν στην Αλόννησο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Μεγάλου Καναλιού, φίλοι του ζευγαριού πλησίασαν τον πιλότο για να τον συλλυπηθούν. Πριν ξεκινήσει το τρισάγιο στον τάφο της 20χρονης, ένας αστυνομικός με πολιτικά από το τοπικό τμήμα τον πλησίασε και του ζήτησε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς του ότι υπάρχουν εξελίξεις για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο 32χρονος, πλησίασε τη μητέρα της Καρολάιν και σύμφωνα πληροφορίες της είπε: “Πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω στο τρισάγιο. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, γιατί έπιασαν ένα άτομο και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα για να τον αναγνωρίσω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ