Δολοφονία στον Πειραιά: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ

Το κατώφλι των δικαστηρίων Πειραιά πέρασε νωρίτερα ο 68χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον υπάλληλο πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους. Ο ηλικιωμένος ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Πειραιάς: Απολογείται σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν.

Στο σκληρό βίντεο που δημοσίευσε το enikos.grφαίνεται ο δράστης να πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άτυχο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και στη συνέχεια, αφού το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, πατά εκ νέου τη σκανδάληΛίγο μετά αποχωρεί ατάραχος, ενώ ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.

Πειραιάς: «Τσαντίστηκα, ήταν στιγμιαίο» – Τα πρώτα λόγια του 68χρονου που δολοφόνησε υπάλληλο πάρκινγκ – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν. Ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και τον συνέλαβαν. Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο πάρκινγκ

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του enikos.gr, λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό του 36χρονου:

Τα πρώτα λόγια του 68χρονου στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε νοσηλευτεί μία φορά στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική για προβλήματα που αντιμετώπιζε, τσακωνόταν καθημερινά με τον 36χρονο υπάλληλο, αλβανικής υπηκοότητας, για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων.

«Τσακωνόμασταν καθημερινά γιατί έβαζε τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο, μπροστά από την πολυκατοικία μου. Εγώ του έλεγα να μην τα βάζει και αυτός δεν άκουγε. Σήμερα πήγα και του είπα “βγάλε τα αυτοκίνητα από εδώ” και μου είπε “όχι”. Μετά, άρχισε και με έβριζε. Τσαντίστηκα, ήταν στιγμιαίοΠήρα την καραμπίνα από το σπίτι και τον πυροβόλησα», φέρεται να είπε ο 68χρονος στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας.

ΒΙΝΤΕΟ-σοκ: Η στιγμή της δολοφονίας του 36χρονου στον Πειραιά – Προσοχή ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σύμφωνα με περίοικους, ο 68χρονος συχνά δημιουργούσε προβλήματα για τη λειτουργία του πάρκινγκ. Όπως υποστηρίζουν, «έπεφτε μπροστά στα αυτοκίνητα, δεν σηκωνόταν, αλλά σήμερα πήρε την καραμπίνα του και έγινε αυτό που έγινε. Οι διαπληκτισμοί με τον 36χρονο ήταν συχνοί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ