Δολοφονία στο Περιστέρι: Συνελήφθη ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο σύντροφός της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά το έγκλημα.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media, «βρίσκεται  πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο  φερόμενος ως δράστης  για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Ο 21χρονος σύντροφος της Νικολέτας, πακιστανικής καταγωγής, είχε απενεργοποιήσει το κινητό του μετά τη δολοφονία της 17χρονης. Είχε μαζέψει τα πράγματά του και είχε δηλώσει σε συγκατοίκους του ότι σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν στείλει σήμα σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας προκειμένου να αποτραπεί η ενδεχόμενη φυγή του. Από την αρχή ωστόσο, υπήρχαν εκτιμήσεις ότι δεν είχε προλάβει να φύγει από την Ελλάδα. Μάλιστα “χτένιζαν” όλα τα στέκια όπου σύχναζε στην Αττική, ενώ έγινε και έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω.

Περιστέρι- δολοφονία 17χρονης

Ο 21χρονος φέρεται να σκότωσε τη Νικολέτα, καθώς όπως υποστήριξε η μητέρα της, τού είχε ζητήσει να χωρίσουν και εκείνος δεν το δεχόταν με τίποτα. Μάλιστα, από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων από το κινητό της 17χρονης βρέθηκαν δεκάδες απειλητικά μηνύματα του συντρόφου της εις βάρος της.

Από την Παρασκευή υπήρχαν πάντως πληροφορίες ότι ο 21χρονος σκοπεύει να παραδοθεί και ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με γνωστό δικηγόρο μέσω κοντινών του ανθρώπων για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι φοβισμένος, ωστόσο δεν είχε παραδεχτεί ή ομολογήσει ότι διέπραξε το έγκλημα ούτε στους δικούς του ανθρώπους.

Τα 7 μαρτυρικά λεπτά της Νικολέτας

Επτά μαρτυρικά λεπτά πέρασε στα χέρια του δολοφόνου της η 17χρονη Νικολέτα, η οποία όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, μαζί με τον αδελφό της είχαν κακοποιηθεί σε μικρότερη ηλικία από δύο άνδρες, όταν ζούσαν στο Μακροχώρι. Οι δύο άνδρες καταδικάστηκαν.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης φαίνεται να της έφραξε τη μύτη και το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε και κάποιο πανί ή μαξιλάρι. Η ίδια έφερε σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που καταδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ