Δολοφονία στην Κω: Οι κινήσεις στο κινητό που πρόδωσαν τον 32χρονο και οι επικοινωνίες μετά το έγκλημα

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις κινήσεις που έκανε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, μετά το έγκλημα, και καταδεικνύουν την εναγώνια προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του, ώστε να μην μπει στο «κάδρο» των ερευνών.

Κως: Τα νέα στοιχεία που «καίνε» τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές – Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια;

Τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 32χρονου όσο και της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία, «μιλούν» και είναι αποκαλυπτικά. Ο 32χρονος φαίνεται πως προδόθηκε από τις κινήσεις που έκανε με το κινητό του, μετά την δολοφονία.

Όπως  επισημαίνουν ασφαλείς πηγές, ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του, ωστόσο, αυτά αποκαλύφθηκαν μετά την ανάκτηση των δεδομένων της συσκευής, που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Κως: Την Τρίτη η απολογία του 32χρονου για την δολοφονία της Αναστάζια – Ορίστηκε νέα δικηγόρος

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο 32χρονος φέρεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο πώς διαγράφονται οι διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου. Επίσης, έψαχνε το πώς θα σβήσει το ιστορικό των στιγμάτων τοποθεσίας του και αργότερα το πώς θα διαγράψει και το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων. Από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων τόσο του φερόμενου ως δράστη όσο και του θύματος, οι αστυνομικές αρχές έχουν πλέον μία ξεκάθαρη εικόνα για τις κινήσεις τους.

Ο κατηγορούμενος επικοινώνησε, εξάλλου, και με γνωστούς του στο εξωτερικό, στους οποίους εικάζεται ότι μπορεί και να ομολόγησε τις πράξεις του, ζητώντας την βοήθειά τους ώστε να φύγει από την Ελλάδα και να τον φιλοξενήσουν στην Ιταλία.

Κως: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η κάρτα SIM της Αναστάζια – Ολοκληρώνεται το «παζλ» της δολοφονίας

Τα τηλεφωνήματα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, έγιναν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έως και τα ξημερώματα της Τρίτης. Πρόθεσή του, φαίνεται πως ήταν να φύγει για το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Έκλεισε εισιτήρια στις 3 τα ξημερώματα, ενώ θα αναχωρούσε την Τετάρτη, δηλαδή μία ημέρα και λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια.

Ο ίδιος πάντως, που αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του για αρπαγή, βιασμό και δολοφονία της 27χρονης, αναμένεται να απολογηθεί Τρίτη στον ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ