Δολοφονία στην Κω: Απολογείται σήμερα ο βασικός ύποπτος – Τα στοιχεία – «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Απολογείται σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Κως: Τι λέει πρόσωπο «κλειδί» για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια – «Εντόπισα τη μαύρη σακούλα με αυτοσχέδιο κοντάρι»

Το κατηγορητήριο βέβαια, δεν αποκλείεται να αλλάξει δεδομένου ότι ο 32χρονος είναι ο βασικός ύποπτος και για τη δολοφονία της άτυχης Αναστάζια. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιμένει ότι δεν είναι ο δολοφόνος της.

Από την πρώτη στιγμή δε, έχει υποστηρίξει ότι συναντήθηκαν, ότι πήγαν σπίτι του όπου είχαν ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της και στη συνέχεια την πήγε σε σημείο που του υπέδειξε για να τ την παραλάβει ο σύντροφός της.Κως 32χρονος

Κως: Ανατροπή στη δολοφονία της 27χρονης – Την σκότωσαν σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι;

 

Οι έρευνες

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της Αναστάζια με τον Πολωνό σύντροφό της, ενώ επικεντρώνονται και στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.

Κως: «Αποκλείεται να το έχει κάνει ο σύντροφός της» λένε ο πατέρας και ο αδελφός της 27χρονης

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ και οργή.

Άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή κάποιου άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν από το θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα. Ακόμη, θολό παραμένει το σημείο εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

Ανατριχιαστική μαρτυρία 30χρονης

Η ανατριχιαστική μαρτυρία μίας γυναίκας, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από πρόσωπο που ανήκει στην παρέα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, στην Κω, είδετο φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα σημείωσε ότι η επίθεση σε βάρος της έγινε σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια.

Την μαρτυρία μετέδωσε το MEGA. Μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια, ο εφιάλτης ζωντάνεψε ξανά για την 30χρονη Μαρία. Όπως καταγγέλλει, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου για την υπόθεση της 27χρονης Πολωνής, αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Είναι ακριβώς το ίδιο  σημείο, ακριβώς, το λέω και ανατριχιάζω. Δηλαδή ξέρω τι έπαθε η κοπέλα. Μπορώ να νιώσω τι έπαθε η κοπέλα και τρελαίνομαι γιατί δεν είδα αυτόν που μου το έκανε έμενα, δηλαδή αυτό σημαίνει πως ήτανε παρέα, ότι είναι κλίκα, πώς να το πω και θα το ξανά κάνει όσο είναι ελεύθερος», είπε η γυναίκα.

Σε ερώτηση ποιες ήταν οι πρώτες της σκέψεις, όταν έμαθε για την Αναστάζια, είπε: «Σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ξέρω τι συνέβη στην κοπέλα. Συνέβη ακριβώς το ίδιο πράγμα. Την βρήκανε στον δρόμο, την προσέγγισαν. Η κοπέλα είχε πιει κρασί όπως λένε στην ταβέρνα, ίσως ήταν λίγο σε μέθη, μπορεί να της είπαν αυτό “να σε πάω σπίτι”, να την κέρασαν μια πορτοκαλάδα, μια μπύρα, κάτι και με την πρώτη ευκαιρία της ρίξανε κάτι μέσα σε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουνα πενήντα μετρά πιο μακριά, που δεν υπήρχε κανένας, και από πάνω να ‘ναι το δέντρο που βρέθηκε η κοπέλα, πενήντα μέτρα πιο μακριά θα είχε συμβεί και σε μένα».

Η επίθεση

Ήταν βράδυ Παρασκευής 2 Ιουνίου. Η Μαρία περίμενε μία φίλη της σε μια παραλία να σχολάσει για να πάνε για φαγητό. Εκεί, την πλησίασε ο νεαρός.

«Μου είπε τον έλεγαν… και έμενε στο Ζηπάρι, μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι δούλευε στις ξαπλώστρες και ότι έκανε μασάζ στην παραλία. Μου είπε αν ήθελα μασάζ. Του είπα όχι και από εκεί ξεκίνησε όλο», αναφέρει η 30χρονη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο άνδρας από το Πακιστάν την πλησίασε αρχικά με φιλικές διαθέσεις και της έπιασε κουβέντα. Όπως λέει, της έριξε κάτι στην μπύρα, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να παραλύσει όλο της το κορμί. Τότε, όπως κατήγγειλε, ο αλλοδαπός της επιτέθηκε για την βιάσει.

«Ξεκάθαρα μου έριξε κάτι μέσα. Στη μισή μπύρα, μου λέει κιόλας, “δεν θα πιείς την μπύρα σου;”. Ήπια την μπύρα με μια μεγάλη γουλιά. Μετά από λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα, όλα σκοτείνιασαν. Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματός μου, αλλά το μυαλό μου δούλευε. Το μυαλό μου ήτανε καθαρό. Αυτός έπεφτε πάνω μου με δύναμη, με χούφτωνε και μου φώναζε “δεν με θες, γιατί έχω μαύρο δέρμα;”. Και του φώναζα “όχι, όχι” και έκλαιγα και μου έλεγε “τότε τι;”.

Στην επισήμανση της δημοσιογράφου, ότι της ανέφερε πως πρόκειται για άνδρα, μέλος της παρέας του βασικού υπόπτου για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η 30χρονη είπε: «Ναι, αυτοί είναι όλοι μαζί, το πιστεύω είναι όλοι μαζί μια παρέα. Πιστεύω και πολύ πριν από μένα το έχουνε κάνει και πιστεύω ότι θα το ξανακάνουν και θα συλληφθεί στο επόμενο θύμα, όταν θα κλαίμε και άλλη κοπέλα. Αυτό είναι το σύστημά τους».

Όπως ισχυρίστηκε η Μαρία, με όση δύναμη της είχε απομείνει και πριν νιώσει εντελώς παράλυτους ακόμη και τους αδένες του λαιμού της, φώναξε όσο πιο δυνατά μπορούσε.

Δήλωσε  πως έκανε τη σχετική καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Ήταν οι μόνοι που βρήκα». Εύχεται, δε, να συλληφθεί σύντομα ο δράστης και καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που έζησε η ίδια στα χέρια του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ