Κως: Τι λέει πρόσωπο «κλειδί» για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια – «Εντόπισα τη μαύρη σακούλα με αυτοσχέδιο κοντάρι»

Έπειτα από μια σημαντική μαρτυρία στην Αστυνομία, το μεσημέρι της Κυριακής, οι Αρχές στράφηκαν, για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια, στις Αλυκές της Κω, όπου και τελικά βρέθηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας, λίγες ώρες αργότερα.

Τι λέει το πρόσωπο «κλειδί»

Το πρόσωπο «κλειδί» που ήταν μπροστά στον εντοπισμό του πτώματος, μίλησε στο Open: «Πέρα από την εμπειρία λειτούργησαν και οι αισθήσεις μου. Εντόπισα τη μαύρη σακούλα με αυτοσχέδιο κοντάρι, κάτω από τα κλαδιά και άρχισα να την τρυπάω. Προσπάθησα να μη χαλάσω τα στοιχεία. Ήταν μεθοδευμένες οι κινήσεις μου. Πίστευα ότι θα τη βρω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Open, δίπλα στη σορό της βρέθηκε και η ασημί τσάντα της κοπέλας, ενώ η νεαρή Πολωνή ήταν δεμένη χειροπόδαρα, ενώ εκείνος ή εκείνοι που είχαν διαπράξει τη δολοφονία της, την είχαν βάλει μέσα σε δύο σακούλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στην τσάντα δεν υπήρχε το κινητό της τηλέφωνο αλλά ούτε και χρήματα, με τις Αρχές να θεωρούν ότι οι δράστες της δολοφονίας τα είχαν αφαιρέσει.

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο της νεαρής βρέθηκε πεταμένο σε άλλο σημείο της περιοχής και οι Αρχές θεωρούν ότι αποτελεί ένα από τα σημεία «κλειδιά» για να «δέσουν» την υπόθεση γυναικοκτονίας, μαζί φυσικά με τα ίχνη DNA που έχουν βρεθεί στο σημείο του εγκλήματος πάνω σε πανιά και σκισμένα ρούχα της κοπέλας.

Μιλώντας στο OPEN ο διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κω τόνισε πως η σορός ήταν πολύ καλά κρυμμένη και ότι βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε από την πρώτη ημέρα.

Μόλις εντοπίστηκε η σορός της κοπέλας, τα σωστικά συνεργία αναζήτησαν βοήθεια άμεσα, γιατί όπως εξηγεί το πρόσωπο «κλειδί», «ήταν εγκληματική ενέργεια. Ξέρεις εάν στο χιλιόμετρο σε παρακολουθεί κάποιος; Η αδρεναλίνη μου ήταν στο τοπ, λειτούργησα με το μυαλό και τις γνώσεις μου, έπρεπε να κρατήσω την ψυχραιμία μου και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να μπει το συναίσθημα και να συνεχίσω να βλέπω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ