Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το σημείωμα μητέρας – «Είχαν ρωτήσει και τον γιο μου στο ίδιο σημείο…»

Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε μια μητέρα στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο γιος της είχε επίσης κινδυνεύσει να πέσει θύμα οπαδικής βίας, στο ίδιο σημείο στην περιοχή της Χαριλάου.

Στο σημείωμά της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, έγραψε τα εξής:

Θεσσαλονίκη- δολοφονία- Άλκης

«Κάποτε σε αυτό το σημείο είχε ρωτήσει τον γιο μου, 14 χρονών τότε, ένας περίεργος τύπος, περίπου 25 ετών, ‘τι ομάδα είσαι’.

Ο γιος μου απάντησε ‘τίποτα δεν ασχολούμαι’ και εκείνος έφυγε. Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν απαντούσε Άρης, ΠΑΟΚ κτλ. Αυτός ο ίδιος τύπος σήμερα σκότωσε εσένα χωρίς να σε ρωτήσει, χωρίς να σε ξέρει, πριν προλάβεις να ζήσεις, να ονειρευτείς ,να μεγαλώσεις ,να ερωτευτείς.

Συγγνώμη από εμένα που δεν βοήθησα να εξαφανιστούν, ώστε τώρα να ζεις. Συγγνώμη για τη σάπια κοινωνία, τους σάπιους πολιτικούς, τη σάπια δικαιοσύνη, που όλοι αυτοί φταίνε για το ταξίδι σου ψηλά στους ουρανούς. Ίσως εκεί να είναι καλύτερα».

Συνεχίζει να συρρέει κόσμος

«Άλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός», «Καλό ταξίδι Άλκη», «Συγγνώμη ρε Άλκη, ήταν τόσο άδικο», «Καλό παράδεισο για πάντα στις μνήμες μας», «Με λένε Άλκη» και δεκάδες άλλα μηνύματα έχουν σχηματίσει ένα μωσαϊκό ευχών για καλό κατευόδιο στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Θεσσαλονίκη - δολοφονία- Άλκης

Εκτός από τα σημειώματα και τα μηνύματα αγάπης και παρηγοριάς πολίτες όλων των ηλικιών, κάποιοι με δάκρυα στα μάτια προσέρχονται στην οδό Θεοδώρου Γαζή και αφήνουν λουλούδια, κεράκια, σημειώματα, κασκόλ, μπλούζες, ταμπέλες οδού με το όνομα του Αλκιβιάδη.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων είναι τα κασκόλ που έχουν αφήσει φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και άλλων ομάδων.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 19χρονου Άλκη και των φίλων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, αλλά για να ταυτοποιηθούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι τα αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης, ξεκίνησαν από τον σύνδεσμο, όπου έκανε έρευνα η αστυνομία και βρήκε πολλά πολεμοφόδια τις προηγούμενες ώρες.

Μετά την δολοφονία ο 23χρονος Αλβανός και δύο με τρία άτομα επέστρεψαν στον σύνδεσμο και άφησαν ορισμένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ